Hanımlar merhaba, bebek için alışverişimi yapmaya başladım. Ateşölçer konusunda emin olamadım birçok çeşit var kulaktan ölçen var uzaktan ölçen var bi de eski tip hepimizin bildiği ateş ölçütlerden var, hangisi daha doğru ölçer? Siz hangisini aldınız?

OzgeGunes ben koltuk altindan olcerden kullanıyorum hem pratik hem rahat bebeğin ateşi olduğunu zamanla anliyorsun derecesi için kullanıyorum doğru da sonuç veriyor

OzgeGunes ateşölçerde en çok temassız ölçenleri öneriyorlar, bebek uyurken falan rahatsız etmeden ölçülebiliyormuş, banyo suyunun sıc odanın sıcaklığı vs. Ben de araştırma aşamasındayım da fiyatları çok pahalı geldi onların da 😔

bende cok arastirdim tanidik tavsiyesi uzerine hem kulaktan hem alindan olcum yapan ates olcer alicam markasi( Hartmann thermoval)

Ben visco focus uzaktan kullaniyorum 5 yildir cok memnunuz

OzgeGunes Merhaba, ben e bebekten uzaktan ölçer aldım en çok tercih edilen ve kullanım konusunda en rahatı buymuş , kulak içi ateş ölçeri önermediler. İç ısı her zaman yüksek olduğu için ateşini yüksek çıkartabilir demişlerdi 🤷🏻‍♀️

OzgeGunes koltukaltı en garantiymiş birtane ondan kesin al dediler bana onu aldım. Kimisi alından kimisi kulaktan iyi diyor ama henüz ona karar verip alamadım ama braun omron ve motorola iyi sanırım

OzgeGunes uzaktan ateş ölçer aldım ben wee baby markasını 145 tl indirim de iken aldım canım önerebilirim oda ısısını su ısısını vs olcebiliyor. Kızılötesi ateşolcer 1 sn gbi bi sürede altından olcebiliyorsun.Alirsan memnun kalacağını düşünüyorum.

Beurer marka tavsiye ederim. Tıbbi cihaz özelliğinde ve bu marka sadece medikal ürünler üretiyor. Ayrıca temassız önerilmiyor sağlıklı sonuçlar vermediğinden dolayı.

OzgeGunes uzun araştırmalar sonucu nexus uzaktan ateş ölçere karar verdim. Bebek hastayken cok zor uykuya dalar ses olursa uyanır diye sessiz bir alet. Koltuk altından ölçmek bebeği çok zor ve yanılma payı cok az olan bir aletmiş. Yaklaşık 3 arkadaşım onu kullanıyor. 108 tl civari birşey. Sizde bir araştırın ortam ve su sıcaklığı da ölçüyor

OzgeGunes ben wee bayb aldım uzaktan ölçen çok memnunum banyo suyunun sıcaklığını filan da ölçüyorum çok memnunum tavsiye ederim benim bebiş 2 aylık o doğmadan bi ay önce 131 liraya almıştım fiyatı da uygun e bebekte çok pahalı herşey ben hepsi buradan aldım

Ballimon %60 doğruluk payı varmış temassızların kulaktan ölçer %90mış ama onuda doğru yerleştirmek meseleymiş cocuk huysuzsa zor oluyomuş diyolar bende alamadım daha

Hepinize çok teşekkür ederim 🙏