Merhabalar
33. Haftadayım beni korkutacak kadar nefes darlığım başladı, kasık ağrılarımdan yürüyemiyorum bile😔 o denli şiddetli. Geceleri kabus görüyorum. Gerçekten çok zor bir serüvenmiş. Hayırlısı ile bi an önce doğsun istiyorum 😩🙏🏻 Sizin de bu denli şiddetli kasık ağrılarınız oluyor mu normal mi ?

Seherkara kac kilo aldiniz hamileliginiz de ? Bende nefes darligi cekiyorum 31. Haftadayim 😔 kasik agrisi ayni sekilde bazen korkuyorum dogurucam mi diye 😂

Kizlar bende 33haftayım sabhları kasik agrım oluyo dun doktara gitim herşey normal diyo ama bugun de hic iş yapmadigim halde belim cok argrimaya başladi inanin bende cok korkuyorum ve şerklajliyım tup bebek allh hepimize yardim etsin astımım var ice tıkandim ama bu gogus hastaliklarina gitmemiz sart cunki dogumda zorlana biliriz

Aynıları bende de var 31 haftalık hamileyim kasık ağrısı adet olacakmış gibi, bel ağrısı nefes darlığı bunların hepsini ben de çekiyorum normal demek ki Allah yardımcımız olsun sağlıkla gelsinler inşallah

Seherkara bende 36. Haftadayım kasıklarıma oyle şiddetli ağrı giriyo ki arada bağırıyorum istemeden 😩