duygusm Serap_79 Bende bir şey yok çok şükür. Doktorum hep soruyor ama, önemsiyor ağrı sancı durumunu. Eğer rahatsız edici bir şey varsa doktora görünmeniz iyi olur.
Morv Serap_79 merhaba,bence de doktora gorunun mutlaka,umarim magnezyum vs verir ve gecer ancak onemli olan gecmesi degil bi sebebi olup olmadiginu ogrenmeniz,simdiden gecmis olsun,saglikli gunler😌
Mebos Serap_79 bendede kasık ağrısı var aşağı baskı var yok değil açıkcası ama yorulduğumda çok oluyor yada lavabo ihtiyacım olduğunda baskı dahada artıyor önümüzdeki hafta gidicem doktora bakalım sorucam sor doktoruna istersen
Serap_79 Nur178178 iki gündür kasık agrisi oldu bemde. Cok korkuyorum birsey olur diye. Umarim normaldir
Nur178178 Serap_79 sürekli mi ara ara mı sancın oluyor sürekliyse bir hastaneye git canım ya enfeksiyon mu sancı mı inşallah önemli bir şey değildir
Serap_79 AATozarr bir kac kere gittim sadece saf serum verdiler. O da etki etmedi. Esim parol ic diyo. Haplardan korkuyorum o yuzden icmiyorum.
AATozarr Serap_79 Parol içebilirsin o kadar sıkıntı yapma kendine ama ben ağrının dinmesinden ziyade nedenini öğrenmekten yanayım daha öncesi birşey çıkmadıysa belki de bebek yer değiştiriyordur aşırı ağrın varsa bi duş al parol iç bitane geçer inşAllah
Serap_79 Nur178178 dunden beri surekli agriyo. Yatiyorum agriyo oturuyorum agriyo. Yuruyemiyorum bile artik. Cidden bunaltti artik. 😭
Serap_79 AATozarr ilac icmekten korkuyorum işte. Acile gidiyorum birsey demiyorlar. Doktoruma randevu aldim o da 15 gun snra. Bilmiyorum o zamana kadar napcam.
Serap_79 Nur178178 ben bu sancimda tahlil vermedim. Gitmedim hastaneye. Ondam onceki agrilarimda gittigimde vermistim.
AATozarr Serap_79 15 gün çektiğin acıya göre uzun bir süreç bence sabah devlet hastanesine git kana idarara bakarlar en azından enfeksiyon varsa o da yapar ağrı ama biz ne desek boş ,yani tıp okumayan biz ,acı çeken sensin zor🙄
Nur178178 Serap_79 ne kadar önce bilmiyorum ama bence yine bir tahlil ver nst de sancın çıkıyor mu baktır çünkü mutlaka bir nedeni vardır onu bulman lazım Allah korusun bu sancıların durmazsa gerçek sancıları tetikleyebilir ihmal etme..
Nur178178 Serap_79 inşallah bir şey yoktur korkutmak için söylemedim canım tedbir amaçlı bir git hem seninde için rahat eder bize de haber ver 😊