Sibel1991 40+0 olduk ama hala tık yok sabah doktora gideceğim bakalım ne diyecek benim gibi doğuramayanlar var mı beklemek çok sıkıcı psikolojim bozuldu resmen ☹️
canimoglum53 Sibel1991 40+1de kontrole gittim sifir sanciyla yatisim yapildi ve o gece dogurdumm. Bende senin gibiydim vallahi kuzum hicbir belirti yoktu ertesi gun oglumu kucagima aldimm💙
Sibel1991 Sinefe Kadriye-melek1 Bende de hiç bir belirti yok her şeyi deniyorum ama olmuyor doktor suni sancı yada sezeryan diyecek diye korkuyorum kendi sancım gelsin istiyorum
Sibel1991 Berrinsoygazi canimoglum53 Esmermelekk Betulyavuz Sibel1991 bugün kontrole gittim perşembeye kadar Beklicez sancı gelmezse perşembe günü açıklık varsa suni eğer açıklık yoksa sezaryen ddi doktor
Esmermelekk Ben de 40 oldum bugün doktor suni ile başlatalım doğumu dedi .bir sıkıntı yoksa birkaç gün beklemek isteyeceğim . Bugün kontrole gideyim inşallah hayırlısı olur
canimoglum53 Sibel1991 kendi sancim geldi aksama dogru canim. 10 saat sanci cektim en son sezeryan oldum cunku acilmsm 4cmde kaldi
canimoglum53 Sibel1991 beni 2cm aciklikla yatis yapilmisti kuzum. Umarim hizla ilerler acilman rahat bir dogum gecirirsinn