Buse80 Benim eşimde uzman suan Irak’ta 3 aylık evliyiz sadece 1 ay yanımda kalabildi ve 14+4 de hamileyim ama annemlerde kalıyorum gerçekten çok zor 😞 Ve doğumuma kadar gelemiycek 😞
Oooykuuu Selam herkese benim eşimde asker gün aşırı görevde sürekli yalnız kalıyorum bende 21 haftalığım zor oluyor tabii
Ozzzgeee Asnb haline şükretmeliisn senn yerinde olmayı isteyen cok insan var eşin yanında olmaynca hersey cok zor
Minnos12anne Bnm esimde uzmn dogumuma 10 gun var sabh esim 10 gunluk goreve gdiyorr annemde kaliyorum hamilelik boyuncada hep karakollardaydi yapacak bisi yok bile bile aldik tek kalmayada alisicz 😁😁😁canlari sagolsun
Minnos12anne Asnb hormonlardandr bn ilk uc ay yatamadim yaninda snra bi gtti geldii dibindn ayrilmk istemedim
Gzmnr Arkadaşlar bu hayatı biz seçtik..Yeri gelir ayrı kalırız yeri gelir hep beraber oluruz.önemli olan canlarının sağlığı.. Allah onları korusun her zaman. bütün şartlara alışılır bir şekilde. Allah ölüm ayrılığı vermesin.. bence asker eşi olmak çok gurur verirci bir duygu herkese nasip olmaz ☺️
Fatoserin siyahbeyazz allah kavuştursun bende 22 haftalık hamileyim eşim er olarak askerde 6 ay yok ve çok uzakta çok zor oluyor 😞
Ysmn_ttpe Ygttt 2 senelik evliyim 34. Haftalık hamıleyım eşim sureklı gorevde tek kalıyorum çok şükür bı sıkıntım olmadı doğuma yakın gelıcek Allah nasip ederse
Happyprincess Benimki de uzman. Işleri hiç belli olmuyor. Bi 15 günlük göreve gidiyo 1.5 ayda bi defa. Sonra 1 günlük 2 günlük anlık görevler. Ekstra çıkan 2 3 günlük görevler. Alıştım artık ışıkları kapatıp uyuyom zaman geçmiyor yoksa. Mardindeyim Bu Arada 29 haftalık olduk
Nurselimida Ygttt 30 haftalık hamileyim hamileliğimin ilk başında eşim gitti göreve o zamandan beri hep tek kalıyorum
Nurselimida edward benim eşimde Suriye de uzman görev yeri hep orası Rabbim tüm asker eşlerine sabır versin 🙏
edward Nurselimida amin canım gelip gitmiyor mu bizimki bizi Urfa’ya bırakmış gidip geliyor ne bilim Suriye’ye gitmeleri çok kötü 😓
Ftma_izmr Eşim Suriye görevinde jandarma teğmen,evi kapatıp memlekete annemin yanına geldim. yazdan beri burdayım.eşim giderken Yeni hamileydim şuan 28. Haftadayım çok zor 5 Aydır ayrıyız tek istediğim bian önce sağlıkla kavuşmak 🙏🏻