nisam45 amin insallah canim normalde yuruyus yapmak sukuat vs yani oturup kalmak filan acilmayi kolaylastirir ama seni niyr yurutmemisler onu anlamadim yani sancmalik seni cok zrolamislar canim bu sefer insallah istedigin gibi olur hersey bi avazda kurtulursun canim🤣valla ben ilk digumda mecbur gitcektim acilmam zaten vardi bide memleketteki hastaneyi degil ildekini istemisyim 1 saat suruyodu sancim filan da olmayinca rahat oldu dogumum sukur insallah bu seferd eoyle olur valla ya ama allaha sukur ebelerim doktorum cok nazikdiler bana karsi digerleri bagirdikca sinir basiyodu onlari ben sakindim yani agrim olmayinca haliyle sakindim o sebepten hani acilmama bile bakarken jel filan ssurup baktilar o derece yani uzerimi giyinmeme cikarmama herseyime yardim ettiler resmen dogumumda cocuk doktoru vs hersey bekledi basimdaydi hepsi 7 8 hepsire vs vs dogum doktoru filan bide asker esiyim diye biraz özel davranildi tabi bakalim allah bu seferde iyi insanlarla karsilastirsin benide butun hamileleride canim gercekten dpgumda yani basinda olan insanlar o kadar onemliki yani sukur benimkiler oyleydi insallah bu defada oyle olur allah butun hamisleri bi avazda kurtarsin inslalah 😍