Aselim19 Kızçeler bu herkesin ağzında olan tarçınlı suyu nası yapıyoruz ya suyu kaynatıp içine tarçın mı koyuyoruz sadece yoksa başka şeylerde ekliyor musunuz? Bilmediğim için soruyorum bunu da mı soruyosun demeyin😂
Mavilianne Aselim19 Kaynatıyorsunuz rengi çıkana kadar sonra içiyorsunuz. Faydası oldu mu bilmem ama. Sabah hafif bel ağrım vardı o gün 2 bardak içtim gece doğum için yatışım yapıldı 😂
edward Aselim19 benim bildiğim doğumu kolaylaştırması için kaynar suya atıyorsun biraz kaynıyor demlenince içiyorsun.
Kubuuu1 Aselim19 10 dal tarçını 10 bardak suda kaynatıp gunboyunca icecekmisiz ama nekadar kaymayacak ben de onu bilmiyoru.bilen yazsın 😂🤭
Selinsu Aselim19 kizlar ahududu yaprağı çayı icmekte doğumu kolaylaştıriyormus bi arastirin. Ben internetten siparis verdim gelince icicem 37 haftaligim
Aselim19 Selinsu bende internetten sipariş verdim onu aktar market vs hiçbir yerde bulamadım gelince bende içicem de gelmedi daha o yüzden tarçınlı suyu sorayım demiştim bende
Baloglum93 Valla tarçınlı suyu ben bekarken zayıflamak için içiyordum şişe şişe doğumda faydası var mı bilmiyorum
Mavilianne Dbg Nst de sancın çıktığı an yatış verirler 😂 benim öyle oldu 2 cm açıklık yatış verildi. Doğumu tetikliyorlar zaten direk. Sonra hop sancılar geliyor açılma da devam edince mis sonra bebeğin kucağında 🥰