PkosluAnne Kızlar merhaba. Haftamdayim ilk gebeliğim ve tam 14 kilo aldım varmı aranızda benim gibi kilo alan veya önceki hamileliğinde alıp da verdim dert etme diyen 🙄🤦🏻♀️
Nnur93 PkosluAnne hiç de dert etmiyorum bence sen de etme bebeklerimiz sağlıklı olsun da illa veririz kilo bu sonuçta 😂
ikincibebek2 PkosluAnne 32. Haftamdayım 2. Hamiligim ilkinde çok kilo aldım ama bu defa alıp alıp veriyorum 😒
Cns33 PkosluAnne 29.haftaya girdik 5kılo aldım. Normalde kiloluydum zaten ama hamılelıkte kılo almadım hıc bazen tedırgın oluyorm bunun bebeğe Bı sıkıntısı olur mu dıye🙄
PkosluAnne Minnakbebis 37. Haftamda sanırım beni vinçle kaldiracaklar 🤦🏻♀️😄 sizce bu kiloların sebebi ne olabilir vitaminler mı yoksa gerçekten çok mu yiyoruz acaba ya 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
PkosluAnne Nnur93 bende dert etmemeye çalışıyorum ama kilo dan artık rahatsız oluyorum vücudum acıyor catlaklarda oluyor ya 😔 azıcık yürüyünce nefes nefese kalıyorum 😔 dediğin gibi sağlıklı olsunda bebeklerimiz insallah Allah bir kolaylık verir
Nnur93 PkosluAnne 60 ile hamile kaldım şu an 79 kiloyum çok zayıf değildim yani ama bu gidişle 90 bulacağım hiç normal olmaz diye korkum da yok takma kafana ama Doğumdan sonra hamilelik gibi rahat davranmamız lazım sadece süt yapıcı ve bol sporla bir de bebek emerse 2-3 ay da eski kilolar gelir 😂😃🙏
Minnakbebis PkosluAnne cok yiyorum ben sadece bu hafta midem rahatsiz oluyo diye azalttım vücut yağ yapma odaklı suan 🤭
Kadriye20 29+5 14 kilo aldim bu ara cok kafama takiyorum stres yapmamaya calisiyorum bebek etkilenir diye ama elimde degil🙁
PkosluAnne Kadriye20 stres ister istemez oluyor ama sonuçta yanlız değilmişiz 💕😄☺️ hepimiz alıyormuşuz bak birazcık dikkat edip yürüyüş yapmak lazım sanırım fazlaca ☺️
Nnur93 PkosluAnne canım 20 kilo aldım 27. Haftadayım bir tek çatlağım yok en fazla 3-5 kere zeytinyağ sürdüm olacagı varsa kilo almasanda oluyor bu çatlak olayı hem genetik hem de vücutsal kilo da öyle Kafanda bitiyor herşey
PkosluAnne Mineedemirci takma sürecim geçti baya yani zaten catladim catlicam kadar 😄 ama acaba dedim hani ben de mi sıkıntı kızlar bazen bir haftada birden 3 kilo almış oluyorum şok oldum troidlerimde de sıkıntı yoktu ama sağlıklı bebeğim çok şükür ☺️💕
Kadriye20 PkosluAnne esimin isinden dolayi diyarbakirda yasiyoruz malesef ve bu ara havalar cok soguk hastalanirim diye korkuyorum ve zaman zaman yolda buzlanma oluyor tek basima yuruyorum dusersem diye korkuyorum😐kiloyu her turlu veririm dogumdan sonra ama normal dogum yapmak istiyorum bi sorun cikmazsa sirf kilo yuzunden normal dogum yapamazsam cok uzulurum
Melikebudak 75 ile hamile kaldım 20 kilo aldım 33 haftalığız acaba doğumdan sonra gidiyorum bu kilolar hemen
PkosluAnne Melikebudak doğumdan sonra çok tatlı ve çok fazla logusayim diye o süt yapar bu süt yapar demezsek gider güzel arkadaşım 😄 inşallah bol bol su içelim en çok su süt yaparmis böyle demek şimdi kolay inşallah doğumdan sonra lohusalık başımıza vurmaz
Mineedemirci PkosluAnne önemi olanda bebeğinin sağlıklı olması zaten ben iki ayda on kilo aldım 36 bedenden xxl çıktım hiç umrumda bile olmadı ki sen benden daha iyisin 😊
2cocukluhayatadogru İlk gebeliğimi 20 kilo ile tamamladım ve doğumdan 5ay sonra hepsi gitmişti😅 o yüzden ben ve bebeğim sağlıklı olduğumuz sürece hiç kiloyu kafama takmıyorum, sen de takma. Hamileliğin tadını çıkar😘
PkosluAnne 2cocukluhayatadogru ayy maşallah çatlaklar peki onlar noldu yani çatlak oldu mu gerçi bilmiyorum da ☺️
Elisakerem Kızımda 36 da doğmama rahmen 16 kilo aldim ama 3 ay içerisinde 18 kilo verdim şuan 34 haftalık hamileyim 16 kilo aldim ama bende gebelik şekeri var
PkosluAnne Elisakerem ben gebelik şekerine baktirmadim ailede yok diye . Belirtileri varmı mesela şu olursa şüphelen belki vardır dediğin .
Elisakerem PkosluAnne benimde aile yok üstelik açlık tokluk baktiriyordum hep normaldi şeker yüklemesi yaptırdım 75 lik 202 cıktı şimdi azıcık abartsam 170 180 lere cikiyor