HemsireAna Doktorlar genelde Prilam Dr. başlıyorlar çünkü sadece hamileler için tasarlanmış bir ilaç. Mutlaka danışın; kendi isteğinizle aldığınızda 50 TL gibi bi fiyatı var fakat doktor yazarsa devlet ilacı karşılıyor ☺️ Sevgiyle kalın 🙏🏻
Damla3234 İkiz kardeşim var oda bende 6. Haftadayız hastanelerde açıyoruz gözümüzü çok kötü artık ağlıyorum İnan folik asitin zencefillisi var doktorum onu verdi biraz daha iyyim
Damlaustglu illkayy Bende çok zorlandım ve sadece zofer 8 mg kesti prilamda kesmedi benim bulantımı bi doktoruna danışmalısın bebeğe hiçbir zararı olmadığını söyledi doktorum.
ozlembsra_ Prilam dr ile çok rahatladım serum ve başka ilaçlar fayda etmedi inşaAllah hemen geçer kusmadan doğuranlara hayranım gerçekten ikinci de belki nasib ama ilk hamileliğim kusmaktan içim dışım çok kötü oldu hala da prilamla duruyorum 😔😐
Casnu illkayy canim doktoruna sor oncelikle bana femivit vermisti icinde folikasit dahil vitaminler ve zencefil felan var ve mide bulantisina iyi geliyo bunu icmeye basladiginda folik asiti içmiyorsun icinde oldugu için ben mide bulantim bitince birakmistim ilaci
Gulsahim illkayy bende yoğun şekilde kusma olmuyor da bütün gün neredeyse perişanım brni benden alıyor.. Kokuyor gibi geliyor herşey mutfakta yemek yapmak ızdırap. Süt yoğurt kraker yemekten içim şişti. Yemesem iyice bulanıyor.. Allah yardımcımız olsun sağlıklı olsun da Bebişlerimiz... Dediğim gibi ballı süt muz özellikle bunlarla geçiştiriyorum.
illkayy Gulsahim süte alerjim var içemiyorum ne yazık ki yalnızca patates 😭 hatta o kadar ki çubuk krakeri ağzıma eşim zorla sokuyor
Gulsahim illkayy 😅 allahtan eşlerimiz yanımızda.. Geçicek İnş canım bu süreçlerimiz. Muz da ye oda iyi geliyor
illkayy Gulsahim ahaha eşimin bu konuda yanımda olduğunu pek söyleyemicem çünkü kustuğum anda bir uzaklaşma seziyorum 😂 ama muz yiyorum bende
ipekveannesi illkayy maalesef ilaçsız atlatamadım o dönemi prilam kullandım gece yatmadan 2 tane alırdım doktorundan isteyebilirsin birde limonlu su biraz bastırıyodu
illkayy ipekveannesi akşam bir tane içtim.Doktorum sabah akşam bir tane yazmış.Etki görmezsem yarın öyle alırım olmadı.