Ekintosum Ketenprenses_4747 oo 41 gelmiş kapıya dayanmış normali mi bekliyorsun sende ne kadar daha bekliceksin🤔
Syst333 Ekintosum yarın 40+1 oluyor bakalım doktor en geç perşembeye kadar bekleyelim perşembe günü başlatalım doğumu dedi
Mehtapp08 40+5 beklemekten bir hal oldum yürüyüş hurma pilates merdiven inip çıkma herşeyi yapıyorum ama yok hiç bişey
feeling Kızlar merhaba 😊 bende 40. Haftadayım. Doktor hangi sıklıkla ultrasonunuza bakıyor muayene ediyor merak ediyorum
Ekintosum feeling benimde yarın suni sancıyla başlatılacak 2 cm olmuş şu an için. Morelini yüksek tut kimisinin hemencecik oluyormuş bizim de öyle olur umarım🙂
feeling Ekintosum ay inşallah canım. Hayırlı haberlerini bekliyorum 🤲 aynıyız neredeyse. Burdan yazarsın inşallah hemen zorlanmadan doğurursun🙏
Ekintosum feeling merhaba canım benim doğumum çok kolay geçti tam 41 hafta da epidural ve suni sancıyla salı günü aldım bebişimş.darısı başına inşallah seninde öyle geçer yazarım demiştim anca fırsat buldum bol şans☺️
feeling Ekintosum sabah 5 te yatışımız var inşallah benimde seninki gibi kolay geçer 🤲 çok sevindim senin adınaaa🥰🥰