Nanelimon May18 şu an 6 haftalık hamileyim hayırlısı bakalım insallah kucağımıza almak da nasip olur. Kesinlikle öyle insan o kürtaj masasına tekrar tekrar yatmaktan o kadar yıpranıyor ki 😔
burcu_1322 May18 benimde senin ki gibiydi 9. Gün yumurtlama oluyor canım o koyu işte sonra silinmeye başlıyor bende de aynısı oldu
Uzmdr May18 kendim hekimim zaten.gün aşırının sebebi sperm kalitesi artsın die zaten sperm içerde 48 saat canlı kalıyor😌
May18 Uzmdr hala cızgım koyu bugun de 13.14.gun yumurtlama gordum demek 15.gun catlıo ancak bugun ara verıcem yarına olursa artık 🤷♀️
May18 Uzmdr cunku 12.gun ılıskı oldu 13.gun de oldu be cızgıyı gordum ıkı gun ust uste e smdı yine cızgı koyu bugunu atlasam yarına bıraksam olur mu yarın catlar belkı
ZeynepSaremom May18 bende ovulasyon testiyle hamile kaldim..İnstagramda birgebeningunlugu ebru hanimdan aldim testleri 😍
May18 ZeynepSaremom super ne guzel arkadasım dun ve bugun koyu cızgı gordum ıkı gun suruo demek ben de yumurtlama yarın catlar hrlde
Uzmdr May18 çatlyınca tek çizgiye düşüyor die bişey yokki çift çizgiyi gördükten 24 saat sonra yumurta atılımınız olcak demek
May18 oygenkubra üç gün olcak ya hahahaha 🤦♀️🥴🤪 yoruldum valla yarın da mı degerlendırcm ınsallah sonu da sen gıbı olur
May18 A_C_04 senın test nasıl bugun catladı mı silindi mi mrk ettimbnm ıkıncı gun koyu cızgı koydum foto 🌸🙋♀️
May18 Uzmdr aynen olamdı zaten arkdsm bugun ıkı gun koyu cızgı den sonra yine cızgı var koyu ama c den koyu degıl bu sefer hlrde bnm catlamıs tir diye dusunuom artık yapck bsey yok 15.gun bugun crs pers kopkoyudur calıstık Allah nasıp eder ınsaşalh vuslatim34 @oygenkubra A_C_04
May18 oygenkubra Uzmdr @Nanelimon evet arkadasım test yaptım netlesene kadar yazmak istemedim 5 haftalık hamileyim dun doktora gittim kesemızı gordum ovulasyon testı bende de ise yaradı cok sukur 🌸🥰😘🐣
May18 oygenkubra Uzmdr @Nanelimon evet arkadasım test yaptım netlesene kadar yazmak istemedim 5 haftalık hamileyim dun doktora gittim kesemızı gordum ovulasyon testı bende de ise yaradı cok sukur 🌸🥰😘🐣
vuslatim34 May18 evde olmadığım için test yapmadım daha silikleşti mi bilmiyorum bende iki günü değerlendirdim.
oygenkubra May18 çatlama gerçekleşmiş canım , üç hafta sonra gebelik testinde çift çizgi görmen dileğiyle 🌸
May18 https://www.resimag.com/i/2693500daad umarım catlamıstır canım ınsaalah baya net var yıne cızgı ama c den silik diye oyle yorumladım artık yoksa 3.gın olcak cnku ınsaşşaj dedıgın gıbı olur yuzum guler 🥰🌸