May18 vuslatim34 yaşasın ya dun olmustu artık aksam da devam edicem ilişkiye ınsaşalh guzel olcak @oygenkubra senın gıbı oldu ılıskı sonrası cızgı gordm bende lutfen dua et bana da
oygenkubra May18 aynen öyle kuzum benimki gibi olmuş , Allahım sana da güzel,sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah 🙏🏻 dua etmez olur muyum , senin kadar heyecanlandım bende 😊 gönlünü ferah tut , inşallah olacaktır merak etme
oygenkubra May18 evet canım yumurtlamayı görsteriyor ☺️ çok sevindim . bende de gün gün değil de bir anda olmuştu koyulaşma ve tıpkı sende olduğu gibi gece ilişkiye girdikten sonra ki gün yumurtlama oldu iki gün sürdü ama o iki gün ilişkiye girememiştik ama ona rağmen tuttu çok şükür . Hadi bakalım inşallah tutar 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
May18 oygenkubra ınsaşalh ınsaalaj amın amın ınsallah, ❤️🤰🌸 yarında paylasırım kasık agrım baya var havuc da yıyom bol bol catlatırmış
Nanelimon May18 ben birgebeningunlugunden aldığım ovulasyon testini kullanmıştım kullandığım ay hamile kaldım 😍 ama açıkcası benim için hamile kalmaktan çok hamileliği devam ettirmek önlemli çunku iki kez dusuk yaptım 😔
baharcpt Nanelimon Evet katılıyorum bende 2 düşük yaptım her sene hamile kalıyorum yine hamileyim. Önemli olan devam ettirebilmek.
Nanelimon baharcpt peki dusuk için neler kullanıyorsunuz ? Ben de kan pıhtılaşması çıkmadı, rahim filmi çektirdim onda da bir şey çıkmadı yani düşüklerime sebep bulamadılar. Ona rağmen önlem amaçlı günlük aspirin, progestan ve oksapar iğne yapıyorum
baharcpt Nanelimon Bende bütün testleri yaptırdım. Doktor herşeyin gayet iyi olduğunu söyledi. Bende neden peki düşük oluyor dedim. Bu arada ingilteredeki doktoruma sordum bunları testlerimide o yaptı. Bana bu bilim için açıklanamaz bir durum dedi. 6 ay araştırdılar bakmadıkları birşey kalmadı. Bende Pregnancare diye hamilelik öncesi bir folik asit ge takviyeli bir ilaç kullanıyodum. 8 aydır. Eğer sağlıklı olursa kesinlikle ona bağlıyorum ben. Hatta şimdi hamilelik döneminde kullanılan dolik asit ve takviyesine geçtim. İnşallah Allah sağlıkla kucağjmıza almayı nasip etsin.
baharcpt Nanelimon Birde ilk 2 hamileliğimde gerçekten bir cahilliğim vardı folik asit nedir onu bile bilmiyodum. Dikkat etmedim. Güzel beslenmedim. Yeterli Su içmedim. Ama öğrenince herşeyi usulüne uygun yapıyor insan.
Nanelimon baharcpt açıkcası ben hep dikkatliydim ikincide hele hiçbir şey yapmadım inanın temizlik falan her şeyi eşime bıraktım ilaç olarak da her şeye dikkat ettim işte dusuk için sebep de bulunamadı o yüzden su an 3.hamileliğim ama yine tedirginim
May18 Nanelimon baharcpt benimde itle arkadaslar uc dusuk var bnde de hafif duzey kan pıht cıktı biz ona bagladık bu dusukleri bnde kalırsam aynen sen gibi aspırın ıgne progestan kullanıcam umarım kalırım da bu sefer dogru um dogururuz arkadaslar yasamayan bilemez cok zor heves kırılması guzel dusunelım guzel olsun kaçv haftlaıksnz. Umarım bnde bu testle kalıcam allah vesile etsin 🤰 teselkır ederim🌸
baharcpt May18 Benim tam 6 hafta oldu bekliyorum bakalım. İnşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Nanelimon May18 şu an 6 haftalık hamileyim hayırlısı bakalım insallah kucağımıza almak da nasip olur. Kesinlikle öyle insan o kürtaj masasına tekrar tekrar yatmaktan o kadar yıpranıyor ki 😔