Ceydabeyazit60n 16+6 haftalık hamileğim ayrıntılı ulturasonu kaç hafta aralarında yaptırabilirim ve pendik çevresinde bildiğiniz uygun hastane varmı?🧚🏻♀️
defnemila Ceydabeyazit60n Özel hastane değil ama pendik eğ. ar. Marmara Üniversitesine gidiyorum. Şimdilik memnunum 🌸
Deniz8731 defnemila Canım o dedigin marmara hastanesinde ücreti ne kadar oluyo detaylinin? Bi de perinatoliji uzmani mi bakiyo yoksa radyoloji mi? Bilgin var mi o konuda?
Aysenurr23 defnemila bende oradan kadın dogumdan randevu aldım. sizi perinatolojiye kaç gün sonra yönlendirdi kadın dogum uz.
defnemila Ceydabeyazit60n Evet. Renkli ultrason, detaylı ultrason vs hepsini yapıyorlar. Benimde 8 ocakta renkli ve detaylı ultrasonum var :)
Meltemtuncoz Ceydabeyazit60n ben 20.haftamda gittim dolu dediler yaptıramadım onun icin ayrı randevu veriyorlarms bilmiyordum cok gec kalmadan git sende canm ben yaptıramadm🙄
Gamze55_34M Haftaya kadar yaptırabılıyorsunuz yaptırcagınız yerin renklı olup olmadıgını sorun bence detaylı yapan ama renklı fotografını vermeyen cok yer var ben 23 haftamda maltepe tıp merkezınde yaptırmıştım uygun dıye orası cokta güzel iki kart postal resmını verdıler birde cd ile fotoğraflarını ve herşeyin yazılı oldugu kagıtla bırlıkte 275₺ di 310₺ olmuş ama şuan doktorlarıda gayet ilgili yapan
mavera Seymaucan doktor iyiydi 20dk kadar sürdü tek tek anlattı renkli olarak iki adet resmini de verdi iyiydi yani memnun kaldım
Ebrar18 16+3 olduk bizde . Bende bunun araştırmasını yapıyorum . Başka nereler var acaba yaptırabileceğimiz
Seymaucan mavera ben de şu an 19 haftalığım siz kaç haftalıkken gittiniz?Randevuyu bir hafta öncesinden mi aldınız
Didemce defnemila defnemila renkli ve ayrıntılı derken ikisi için ayrımı randevu alınıyor benimde yarın Marmara’da randevum ama siz renkli ve ayrıntılı deyince kafam karıştı
miine Merhaba ben kadikoyde vedat dayiciogluna perinatoloji uzmaninda yaptirdim 300 lira fiyatı, 35 40 dk inceledi herşeyine bakti , normal untrason fotoğrafı ve rapor verdi cok memnun kaldim 🤗
mavera Meltemtuncoz yüzüstü yatıyordu bebeğim yüzünün fotosunu vermek için uğraştı doktor iki adet verdi renkli olarak memnun kaldım ben