MinikTavsanim Denizsever34 ayyy canım Allah analı babalı büyütsün okurken tüylerim diken diken oldu 👼🏻🤗
Ecek Denizsever34 hayırlı olsun allah analı babalı büyütsünnn sağlıklaaaa darısı başımıza... birley sormak istiyorm bende şuan sıkıntısını çektiğim için ne kaç cm di böbrekleri miniğin ?
Denizsever34 Ecek sanırım bi böbreği 4 küsürlerde diğeri 5 olması lazım. Dr. umu değiştirdikten sonra boyut olarak daha takip etmedim. Dr. uma her muayenede hatırlatıyordum kendisi minimal sınırlarda olduğunu söylüyordu. Sorun olmaz takip ettirin fazla da takılmayın bence 🌺
Denizsever34 SMM dr. um bana hergün iki köy yumurtası , peynirini zeytinini ye dedi. Köy yumurtası, kaşar peyniri, pekmez, muz, ceviz, badem , somon balığı ve diğer balıklardan yemeye çalıştım.
Denizsever34 Svgi-78 korkma sakın. Rabbim attığı düğümü çözer ona güven ona inan. O günü kavuşma anı olarak düşün. İnsan bebeğini kucağına alınca işin ciddiyetini ve mucizevi durumu idrak edebiliyor. Bebeğinle bol bol konuş karnındayken. Klasik müzik dinlet. Faydasını doğduktan sonra göreceksiniz. Bebişe şimdiden seslerinizi alıştırın 🌺
Denizsever34 Nrslbkc Aslında bu duyguyu hiçbir kelime anlatamaz. Aylardır karnımda taşıdığım bebek şu an kucağımda halen daha inanamıyorum. Ve masum gözlerle bana bakıyor sevgi dolu. Bu sevginin Şükrün tarifi yok bence. Rabbim hepinize bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah 🙏😍🌺
Denizsever34 emineotlu ben 3 Aralık’ta Doğum yaptım. Gözünüz aydın olsun 🌺biz de gaz Pek yok zaman zaman olabiliyor çok küçük boyutlarda. İlk 10-15 günde gaz problemi olmaz dr. Söylemişti. Eğer bebişiniz ağlıyorsa açtır.
Denizsever34 Derya68 çok teşekkür ederim. Ben de sizin gibiydim bi zamanlar. Doğum hikayelerini okurken benim doğumuma çok var acaba benimki nasıl geçecek diye düşünüyordum. Aslında zaman o kadar hızlı ki kucağınıza alınca anlıyorsunuz. O yüzden hamileliğinizin tadını çıkarın ve bebişinizle bol bol konuşun sohbet edin. Müzik dinletin 🌺
Milan Denizsever34 allah analı babalı büyütsün. Gerçekten çok güzel bir hikaye doğumu boyle huzurlu sakin karşılayanların hikayelerini okuyunca daha bir hamilelikten keyif aliyorum😊
Denizsever34 Milan hamilelik kişinin ruh hali ile ilgili bir durum. Ben bir mucize Yaşayacağımı bildiğim için hep bu olayın büyüsündeydim. Olumsuz durum ve ortamlardan kendimi de bebeğimi de sakındım. Tabii ki tedbirini aldım takdirini Allaha bıraktım. Açıkçası doktorun bile olumlu pozitif olanını tercih ettim. Aynısını şimdi lohusalıkda da uyguluyorum. Sevgiler sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🌺
Denizsever34 Yenianneeee61 çok teşekkürler ☺️ açıklık 39. Haftada ortaya çıktı. Sanırım varmış ben farkına varmamışım. Ama son günlerde adet ağrısına benzer bi ağrı alttan alttan vuruyordu. Dinlendiğim zamanlar anlıyordum fakat büyük bi sancı beklediğimden önemsemiyordum. Hatta ebe şaşırdı 3,5 cm açıklığı nasıl hissetmedin diye. Bu durum kişinin ağrı eşiği ilgili sanırım
Mstiskaya Denizsever34 çok şükür sağlıkla kavuşmuşsunuz miniğinize 🤲 güle güle büyütün Rabb'im sizi korusun.
Demirel Allah analı babalı büyütsün maşallah kilosu falan bende sizin verdiğiniz tavsiyeleri deneyeceğiyim 34 . Haftadayım 🥰
Betulkisa Ayy ya ne güzel bebeğiniz kucağınızda allah analı babalı utmeyi nasip etsin inşallah darısı da bizlere bende dört gözle bekliyorum bebişimi ama daha 3 ayımız var
Denizsever34 Betulkisa çok teşekkürler ☺️ Zaman öyle bir geçer ki size bir gün gibi gelir. Kucağınıza alınca kendiniz bile yaşayacağınız güzelliklere inanamayacaksınız🌺 sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Küçük mucizenizle bol bol konuşmayı ihmal etmeyin. Sevgiler 🌺