CemrePektas Nurunilkmucizesi 1 yemek kaşığı yoğurda 8 10 damla damlatıp karıştırıp yiyorum hiç sıfır tat 🤗😀
Aslielifgrl Bende karışık meyve suyuna damlatıp içiyorum hiç tat yok çay bardağının içine az bi meyve suyu koyuyorum iki yudumda yutuyorum
Sweetblonde88 Nurunilkmucizesi ben kuru kuru agzıma da damlatıyorum valla 😇 şeftali suyu biraz yogun ona dökebilirsiniz. Yogurda karıştırabilirsiniz. Annemde de var eksiklik ona öyle yapıyoruz.
Seda_123 Nurunilkmucizesi Valla ben direk ağzıma damlatıyorum 38 haftalık olucam hamileligimin basından beri kullanıyorum hiçte midem bulanmadı ama başka bi ilaç verse yine bulanır bence ilaçla bi alakası yoktur yoğurda koyup deneyin birde tadı gelmez sonuçta ağzınıza
Syma95 Nurunilkmucizesi coledan d damla var devit3le ayni fakat tadi aromaliymis oksuruk surubu gibi. Bende aldim devit3 bitince bunu kullanicam Birde bunu dene istersen
Asaltntyr Nurunilkmucizesi yağda çözünen bi vitamin olduğu için etkisini artırmak için hep yemeklerin içine koyuyorum hiç de gelmiyor tadı
Buse-Tekin Nurunilkmucizesi canım bende kullanıyorum ekmekle falan iğrenç oluyor haklısın ben danino meyveli yoğurtların içine damlatıp yiyorum öyle çözüm buldum 😊