alpinannesi_ 04052016mh onlar demet şeklinde satiliyo renkli otlar ben krem ve mor-mavi arası bi renk aldım uçları koparıp kalın bi ip üzerine silikonla tek tek dizdim kasnagin üzerine dizmek zor olur die düşündüm o ayıcık anahtarlikti ben demirini koparıp oraya sabitledim dantelleri de yine tuhafiyedeb aldım aslında ınstagram sayfasında gordugumun bire-bir aynısını yaptım
duygusm Tekaskeymenaras Ben igde lia tasarım diye bir sayfaya yaptırdım ve memnun kaldım. Tavsiyeyle seçmemiştim, denk gelip yaptığı işleri beğendim ve hem ilgisi hem kalitesi güzeldi.
1erkek1kiz Tekaskeymenaras https://instagram.com/evimini.kids?igshid=1xiyuzpute233 ben burada yaptırıyorum hem ısıklı cok guzel
gea Tekaskeymenaras mottohandmade diye bi hesap var instagramda ben orda gördüm gittim malzemeyi kendim aldım yaptım birebir oldu
Smkrkmz Tekaskeymenaras piccobebe var instagramda ona yapti cok memnun olursun harika el işçilikleri var cesitlerde cok zengin.fiyatta da yardimci oluyorlar
04052016mh alpinannesi_ birebir aynı 😍 maşallah size herşeyi kendiniz yapabilirsiniz süs olarak, kendinize lohusa terlik taç, kapı süsünüz var zaten ben isimli hastane çıkışı da istiyorum siz onu da düz alıp işleyebilirsiniz bence 😅🥰