Kuzeyimmm Kizlar 8+5 gunluk hamileyim mide bulantim yok 2 kere aksam oldu sabahlarida hic yasamadim bu nirmal mi sadece yemek yapmaktan tiksiniyorum kokulara karsi hassasim evde kendi yemeklerimi yiyemiyorum sizde nasil durumlar 🙂
Ozge_28 Kuzeyimmm olmasın canım hiç iyi bir şey değil ☹️ 17.haftanın içerisindeyim hala kusuyorum hala midem bulanıyor ☹️
Deryaaa27 Ayy benimde midem bulanıyor ve hic ağzımın tadıı yok iğrenç bişey hissediyorum ama anlatamıyorum 😖
Kuzeyimmm Deryaaa27 ya acaba bi sorun mu varsa olmuyor diyorum surekli uyku yorghnluk hissi var sadece
ilknur1212 Kuzeyimmm bazi gebelerde olmuyormus mide bulantisi bence cok buyuk sans 😀 3. Ayimda gunde 4 5 kere kusuyosum okadar kotu biseyki insallah olmaz sende bosver
Merveceeee Kötü dusunmeyin kızlar 4.ayima giricem hala kusuyorum kullandığım vitamin ilacı midemi bulandırıyor biraz azalmıştı tekrar başladı bulantılar sabredin gecicek inşallah bulantilariniz
Annnnneeesss Kızlar bende 9+6 haftalık hamileyim hep mide bulantım oluyordu ilaç kullanıyordum. Ama iki gündür midem bulanmıyor dha önce düşük yaptım o yüzden endişeliyim acaba bebek iyş mi diye ay biri ne olur içimi ferahlatsın
Esraeroglu Annnnneeesss sadece mide bulantısının kesilmesi düşük belirtisi değil, kanama lekelenmen olmadıysa bence korkulacak bir durum yok , stres yapmayalım gebelik sürecinde bence .her an bulantı olması gerekmiyor ☺️
Annnnneeesss Esraeroglu ayyy umarım öyledir pimpirkli anne olacağım sanırım sağlıkla şu süreci tamamlasak hep beraber başka birley istemiyoorum
prensannesi_ Annnnneeesss ay cnm benimde 8+5 grip oldum burnum tıkandı koku falan gelmeyince gitti mide bulantısı ama burnum biraz açıldı ama ne eskisi kadar koku var ne bulantı kafayı yemek üzereyim biseymi oldu diye koku hassasiyeti azaldımi yoksa gripten dolayı tam burnum açılmadı mi bilmiyorum
Annnnneeesss prensannesi_ tatlım benimde kafamda deli sorular ama içimizi ferah tutalım . Kanama lekelenme yoksa önemli birşey yoktur diyorlar. Umarım öyledir. Rabbim nasip ederse alırız kucağımıza valla dua etmekten başka elimden gelen birşey yok yarın doktora gidicem ama
prensannesi_ __meczup__ çok şukur kalp atışını duydum bugün doktor sıkıntı yok olablr dedi demekki sizinki gibi benimkude erken kesildi