M_agayeva NurEto təbriklər canim hayirli olsun tanış ediyprdum seni sonunda rabim sevincini daha verdi
EzgiTuran NurEto bende ilk yaptığımda aşırı silik çıkmıştı ikinci çizgi, 2 gün sonra tekrar yaptım çaaat diye çıktı , bende sizde tekrarlayın ve sabah yapın :) hayırlı olsun şimdiden
Sedamurat Mrvsln54 bende çok sağol beee dedim o zaman🥰🥰 çok teşekkür ederim kuzum allahım herkese nasip etsin 🤲🏻🤲🏻💜💜
Muge0609 NurEto Çok sevindim ☺️Açtığın Başka Bir Post Vardı Onu Okuyodum Dud Bakıyım Hamilemi acaba Diyip Senin duvarına Baktım Hamileymişsin Rabbim Sağlıkla Kucağına Almayı Nasip Etsin İnşallah ☺️
Muge0609 Sedamurat Şimdi İçimden Geçirdim Seni Bşr Çok Postta Görüyodum Rabbim Sanada Nasip Etsin İnşallah İlk Burada Bizimld Paylaş Mutluluğunu. Allah Olmayan Herkese Nasip Etsin İnşallah Hamilelerin Duası Tutarmış Hep Gebelik İsteyenlere Dua Ediyorum Allahım Sen Bana Yaşattın Olmayanlara Ver Diye Rabbim Kabul Eder İnşallah Dualarımızı ☺️
Sedamurat Muge0609 kuzum benim yaaa kalbinden öpüyorum gözyaşım pıtt 🥰🥰tabikide paylaşıcam sizinle yazıcam böyle büyük harflerle evet kızlar bende hamileyim diye allahım dualarını ve dualarımı kabul etsin rabbim olmayan isteyen her kuluna nasip etsin inşallah🤲🏻🤲🏻💜💜💜💜💜💜💜💜
ElanrBlkc NurEto yerim ya maşallah diyeyim inşallah vardır. Kan ver hayırlısı ile çıkar. Bende adetime 10 gün kala yapmıltım bnde de silik çıkmıştı 😀
NurEto DiplomaliEvHanimi anladım cnm bnm geçmiş olsun kuzum ben göğüste çok korkuyorum annemden dolayı dikkat et Allah korusun 🤲
ElanrBlkc Sedamurat rabbim sana da sağlıkla nasip etsin inşallah canım benim. Senin testinide görmek nasip olsun inşallah