NurEto Mrvsln54 canım adetim den 2 gün önce yaptım negatif çıktı üç gün gecikince bide belirtiler baslayınca yaptım çift çizgi çıktı kan verdim 11.54 çıktı
Dilaraeymen Canım daha dün yazdım sana hiç ummadığın anda çift çizgiyi göreceksin diye💕💕 nasıl sevindim Allahım 🥰🥰🥰🥰
NurEto Dilaraeymen aynen resmen rabbim Bi kapıyı kapadı Bi kapıyı actı inş değerim artar 💕 rabbim isteyen herkese nasip etsin inş 🤲💕
ElanrBlkc NurEto yerim ya maşallah diyeyim inşallah vardır. Kan ver hayırlısı ile çıkar. Bende adetime 10 gün kala yapmıltım bnde de silik çıkmıştı 😀
Mrvsln54 NurEto var demek oluyor galiba bu değer ama çok çok yeni :) hadi hayırlısı olsun bakalım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Muge0609 NurEto Çok sevindim ☺️Açtığın Başka Bir Post Vardı Onu Okuyodum Dud Bakıyım Hamilemi acaba Diyip Senin duvarına Baktım Hamileymişsin Rabbim Sağlıkla Kucağına Almayı Nasip Etsin İnşallah ☺️
Mucizem06 Yaaa çok sevindim canım daha dün konuşmustuk 🙏🏻 İnşallahhhh sağlıklıca alırsın kucağına bak herşeyin bi zamanı varmış bunu anladık. Darısı bize inşalalh. Kendiliinden kaldın demi bu ay bişi yapmamıştın ?
NurEto Mucizem06 aynen canm hiç bişey yapmadım sadece ovulasyon dönemimi akıntıya takip ettim akıntı günü dahil 2 günde bir ilişkiye girdim
NurEto Mucizem06 2 buçuk yıldır evliyim 2 yıldır istiyorduk canm her ay üzüntüden ağlıyordum bugün mutluluktan ağladım 💕🤲
Brokoli NurEto ederim. Buna takılıp kafaya takip germeyin kendinizi, enerjinizi yüksek tutun, içinizde gelişmekte olan bir bebiş var artık 🙏
Mucizem06 NurEto gerçekten mucize ya ❤️ Rabbim öyle büyükki bak 2 senedir dene dene olmasın 2 sene sonra kendiliğinden 🙈👍😘😘😘😘 tekrar tebrik ediyorum 3 gün sonra tekrar bakıy kuzum inş yükselir 🥰🥰