123- esrtsn24 erkekler kızlara göre daha iri oluyo diye hep gördüm sağlıklı bı sekılde dogsunlar kucağımiza alalım ıns canım
esrtsn24 Senyorita aynn canım bide ayakta durdukça acıkıyo insan o sorun olmazsa bari acıktım bu saatte dayanamadım kalktım bişeyler yiyorum 😀
Minnosizmmm esrtsn24 33+1 ile hayatı zindan eden bel bacak kalça ağrısı nefes alamama ve sürekli kızımın bu saatlerde tepinmesi... gel de uyu
esrtsn24 Minnosizmmm dimi tam uyuyucam dşorum minnoşum başlıyo vurmaya ama olsun sağlıklı doğsun da inşallah uykusuz kalırım bn bişeycik olmaz 😀 🙏
Minnosizmmm esrtsn24 aynen sadece uykusuz kalınca kışın ortasında uyandırılmış bir boz ayı kadar huysuz ve tehlikeli oluyorum o kadar 😂😂
Minikveannesii 37+3 ve her gece sabahı ediyorum. Bacak bel ağrısı derken yatakta dönmek bile işkence artık e bide sürekli lavaboya kalkmak😒 ve şuan acıktım biseyler yiyorum 🤣🤣
esrtsn24 Minikveannesii haha daha aynı şekilde canım yatağa girmeden ztn acıkmıştım yemiştim e uyuyamadım gene acıktım ve gene yiyorum 😀
Enise52 esrtsn24 37 haftalık hamileyim kizlar bende şükür bu zamana kadar sadece moralim çok bozuksa uyuyamadım benim önerim size süpürge sesi açın ben o şekilde uyuyorum bebeğimde öyle yapcam 😇