esrtsn24 34 haftalık olduk saat gece 4 ve hala ayaktayım uyuyamıyorum uyumak istiyorum var mı bnm gibi bu saatte hala ayakta anecikler 😁
FatmaE123 esrtsn24 bizde yarın 34 hafta olacağız bugün ilk defa göğsümün alt tarafına baskı yapıyor ayakları yukarda, doktor boyu uzun olacak dedi, böyle devam ederse yandık 🤧
Senyorita esrtsn24 31 haftalığım geceleri hep deliksiz uyuyan ben 3-4 haftadır sabaha kadar ayaktayım. İşin tuhafı ne ağrım var ne sızım sadece uykum yok. Sinirden ağlayacağım her gece gece böyle de olmaz ki🤣
esrtsn24 Gamzekacanlar bn önceden yine ara ara uyanırdım birazda olsa uyurdum ama bugün gram uyku uyuyamadım ağırlaştım iyice
Gamzekacanlar esrtsn24 valla son 2 3 haftadır böyleyim 37 bitecek iyi değerlendireyim uykuyu diyorum ama maalesef inşallah senin cabuk geçer bu durumun 😌
123- esrtsn24 ben agirlasmadm kilo felan da almadım çok ama ağrılarım oluyo sırt üstü yatamıyorum saga sola dönmekten yanlarım agrıyo uyuyamıyorum çok sinir bozucu bi durum bi an önce doğurmak ıstıyorm ıns bu gece tamamen gitti uyku belimde karnımda çok ağrı oluyo
esrtsn24 Gamzekacanlar ay inşallah canım çok zor gerçekten ama olsun diorum yine bebişlerimizi sağ salim alalım da kuzağımıza uykusuz kalmaya razıyım ☺️🙏
esrtsn24 123- sırt üstü yatmak ztn haram oldu canım hemen nefesim kesiliyo sağdan sola dönene kadar da canımdan can gidiyo sanki sağ salim haftamızı tamamlasak da alsak bebişlerimizi kucağımıza inşallah 🙏 😘
esrtsn24 Gulmartin Allah yardımcımız olsun canım bnde kramp yokta bel ağrısı çok kötü ya uyutmuyo sağa dönüyorum olmuyo sola dönüyorum olmuyo
123- esrtsn24 Aminn hayırlısıyla ıns bı kac gundur kalsiyum eksikliğinden dış ağrıları başladı bide bende hiç ağrım yokmuş gibi buda çıktı
123- Sezeryan olucak benim şubatn ikinci haftası dedi ama bakalım daha erken gelmezse şubatı da gorucez ıns 🙏☺️
123- esrtsn24 aynı zamanlarda dogum yapıcaz sanırım bakalım hangimiz daha önce doğum yapıcak ☺️hayırlısıyla sag salim kurtuluruz ins
123- esrtsn24 yazarım tabi canım kızım olucak benim senin bebisin cinsiyeti ne 10 gun once kontrole gittim 1850 ydı kilosu senin ne kadar kilosu
esrtsn24 123- bnm erkek canım bnd e1 hafta önce gittim 2039 gram bi hafta geride dedi pazartesi takrar gel dedi süt yumurta muza çol ağırlık verdim bu sefer bakalım inşallah haftasını yakalamıştır 🙏😘
123- esrtsn24 erkekler kızlara göre daha iri oluyo diye hep gördüm sağlıklı bı sekılde dogsunlar kucağımiza alalım ıns canım
esrtsn24 Senyorita aynn canım bide ayakta durdukça acıkıyo insan o sorun olmazsa bari acıktım bu saatte dayanamadım kalktım bişeyler yiyorum 😀