Nuraslanklc Kızlar geçen yazmıştım sancılarım başlamış diye😄 ben ilişkiden sonra diye düşünürken bugün tesadüfen papatya çayının rahim ağzını açtığını öğrendim 🙈 ve ben o gün papatya çayı da içmiştim😬 denemekten birşey çıkmaz böğürtlen yaprağı çayının da böyle bi etksii varmış onun gibi yani🤪bilginiz olsun
Gzd_ Nuraslanklc bence teziniz yanlış olabilir çünkü 20. haftadan beri akşamları bir bardak limonlu papatya çayı içiyorum sakinleştirdiği iÇin ve bebeğimde sakin doğsun diye 34 haftam bitiyor bir zarar görmedim düşük tehlikemde olmadı
Deletedmom6 Nuraslanklc Ben artık doğsun istiyorum bir yerde tarçınlı su mu ne okumuştum onu denemeyi düşünüyorum inşallah işe yarar. Birde kızlar ben 1.5 aydir eşimden uzaktaydım ilişkiye giremiyorduk şimdi arada bir gece evimize dönüyoruz ama eşim istemiyor birşey olacak diyor ne yapsamda kabul etmiyor siz bu aylarda ilişkiye giriyor musunuz bir zararı varmı.
Nuraslanklc Gzd_ kendim açılma olması araştırırken gördüm kendim içip ona bağlamadım🙈 görünce o gün içtiğim geldi aklıma zira bende erken dönemlerimde sindirim problemlerim için içiyordum günlük olarak.. rahim ağzının açılmasına yardımcı oluyormuş hurma da öyle mesela ama onuda baştan beri çok çok yiyorum 😄 denemekte fayda var yazmıştım o yüzden neticede haftası dolmuş olan biri için erken doğuma falan da sebebiyet vermemesi açısından denenebilir 🤭
Elifhusnam Gzd_ gerçekten bebek sakin doğar mi o kadar ihtiyacım varki sakin bebege 😊 kızım kolik ve huzursuz bir bebekti şimdi 9haftalik hamileyim bud öyle olur diye cokk korkuyorum
Nuraslanklc Asellinannesi ya hadi hayırlı olsun😂 son zamanlarda sarı ve yoğun akıntın oluyormuydu ya geleceğine dair bi sinyal verdi mi bu nişan🙈
gzde34 Asellinannesi nasıl anladınız nişan olduğunu rengi kanlı ya da kahverengi oluyormuş sarı akıntı da nişan oluyor mu
Gzd_ Nuraslanklc illa ki belki bir fayda sağlıyordur 🙂 ama not geçelim bitki çaylarının fazlası her zaman zararlıdır aman doğum başlasın diye fazla fazla içmesinler yanlış bir şeye sebep olmayalım allah korusun 🙏
Hatice1017 Asellinannesi Nuraslanklc Iliskinin hep faydasimi oluyor acaba hic zarari olmuyormu son haftalarda.Bende 39+3 um denemk istiyorum ama korkuyorumda acikcasi hadi kanama felan olursa diye bide hastanemde uzak cesaret edemiyorum o yuzden...
Damla0x Asellinannesi of ya benim eşim ilişkiye hayatta girmem diye tutturdu bişey olurmuş diye🤣 delircem herkes çatır çatır takılıyor bizimki kokuyor hey allahim ya hahshahah dün bide dedi ki hipokrat mezarından kalkıp ilişki doğum için önemli dese beni ikna edemez diyo bide ya delircem 🤣🤣🤣🤣🤣 neyse artık başka yollara bakicam pilates squat falan bizimkinden hayır yok çok gülesim geldi sinirden 🤣🤣🤣🤣🤣
Nuraslanklc cennet13 yok hayır ben erken dönemdede doktoruma danışmıştım aşırıya kaçmadığın sürece sorun yok dedi 🙃 haftanda gelmiş zaten bi fincan denemekten birşey çıkmaz 💃🏻
Gzd_ cennet13 bunun için net birşey söyleyemem bana zararı olmayan size zararlı olabilir doktorum bitki çaylarının gerektiğinde çok zararlı olabileceğini söyledi fazla bitki çayı allah korusun çok kötü sonuçlar çıkabilir doktorunuza danışın ufak bir fincan pek zarar vermez diye düşünüyorum
Yenianneeee61 cennet13 aynı haftadayız ama ne gelen var ne giden bir tek yoğun bi baskı var o kadar 😀
Nuraslanklc Felipe aynen ya 😃sanki adet oluyormuş gibi alttan alttan gittiğini falan hissediyorum o kadar yoğun ki
Nuraslanklc Asellinannesi 😂bende gözüm orda sürekli bekliyorum geldi gelecek diye ya🤣🤣 siz ilişkiye devam edin fayda etti demekki
cennet13 Nuraslanklc Teşekkür ederim ☺️ O zaman yarın hemen alırım papatya ☺️ Evet haftamız geldi de bebiş daha gelmeye niyeti yok😁 ama dün bi sanci girdi, ben dedim anaaa doğuruyorum 😂 sonra bıraktı 😂 bu gün de çok akıntım oldu anlamadım nişanim mi geldi 🤷🏻♀️ Bakalım hayırlısı☺️
Felipe Nuraslanklc ay senın de mi oyle ben de bi tek ben yaşıyorum gibi tedirgin oluyordum perşembe kontrolum var doktoruma soracagım
cennet13 Gzd_ Naneli çayı sormuştum ama doktorumdan , zararı yok demişti 😊 demek papatya çayı da öyle bi fincandan birşey olmaz bencede, hamile kalmadan önce içiyordum ben severek rahatlatıyo 😊
Asellinannesi Nuraslanklc gelir gelir bılmıyorum baklımm dun sıcak suda squat flnda yptım blkı ondndr bılmıyorum
Sumeyyee_ Nuraslanklc son haftalarda korunmasiz mi griyorsunuz iliskiye yani doguma faydasi olmasi icin korunmamak mi gerekiyor
Nuraslanklc Felipe normal diyorlar ya🙈 ama enfeksiyon falanda olabilir renkli kokulu olunca öyle oluyormuş
cennet13 Nuraslanklc normalde beyaz oluyodu bende akıntı, ama çok çok az , bu gün çok vardı her zamakiden, ve bu gün baya yürüdüm , belki ondan diye düşündüm