Zanne izmir ege üniversitesi özgür yeniel e gidiyorum riskli gebelik geçirdim, muayeneleri ücretli ama kalan kısımda gördüğün muamele aynı, tek fark asistanları çok ilgileniyor seninle , geçen haftalarda 1 hafta hastanede yattim ilgi alaka süper ama wc temizliği için aynı şeyi soyleyemicem o da insanlarımızın pis olmasindan kaynaklı ama hastanede yattığım süre boyunca hemşireler filan gırgır şamata güle oynaya geçti yemek dağıtan abla bile yemek almıyorum diye baya ilgilendi olmaz böyle vs diye , yanıma refakatçi almadım bilerek ona rağmen yanlız hissetmedim kendimi çok iyilerdi sağolsunlar, doğuma tecrubelendim yanıma daha fazla eşya aldım, doğum öncesi bir gün yatıyorsun doğumda 1 gece yoğun bakımda kaliyorsun sonrasında da 2 gün normal odaya geçiyorsun sezeryanlarda bu geçerli tabi normal doğumda bir gün yatıyorsun benim sezeryan olcak , iyi ki doktorumu seçmişim diyorum aklımda hiç soru işareti yok bence devlet hastanelerinde en önemlisi doktor seçmek yoksa kimin baktığı belli değil önüne gelen muayne ediyor bilgi almakta zorluk cekiyorsun