Yeni_annee Visnelikek Allah razı olsun böyle şeyler okuyunca yurekleniyorum ama sona yaklaştıkça korkum da artıyor 😧
Visnelikek Yeni_annee sakın korkma kasılma geldikçe dua et şükret. Yapabilirsin ki bu bebeği nasip etti sana Allah. ❤️❤️
Semooshh Yeni_annee ilkle sonla alakası, yok, yırtılma olucak gibiyse kendileri kesiyorlar. Riske atmamak adına. Bazen hiç gerek kalmıyor. Benim ilkti kesi, oldu dikişte vardı 1.hadta 10güne toparlarsın
miniknokta Yeni_annee benim ilk doğumum ve kesi atılmadı bence doktorun tutumuna göre değişiyor bu durum
Nebht-74 Yeni_annee yırtılma ihtimalini önlemek icin yeterli açılma olmazsa atılıyormuş kesi gebe okulunda bana öyle anlatmışlardı. Çünkü yırtılma olduğu takdirde çoğunlukla operasyon gerekiyormuş onu engellemek adına kesi atılıyor demişti ebeler
Azrafatmatuana Baloglum93 tabı canım bnım canım doğumdan daha cok acıdı uc dikiş atılana kadar iğneyi ılıklerımde hissettim😂
Guldenece_2525 Yeni_annee benim İlk de olmamıştı bebeğim de küçüktü ama 2600 gr..ikincide oldu ama 3 dikişim vardı 3550 gr dı..
Victoriaaa Yeni_annee benim ilk doğumum ama bende olmadı kesi. Sadece küçük bi yırtık vardı onu sen bile hissetmezsin demişti ebe
Busraszgn Benim bir arkadaşımın ilk doğumunda ne kesi vardı nede yırtık vardı epiduralsiz ve devlet hastanesinde doğurmuştu. Ben özelde ve epiduralli doğum yaptım epiduralli olduğu İçin ıkınamadım hissetmediğim için kesi atmak zorunda kaldılar o yüzden dikişim vardı ama sonrasındada o dikişler çok sorun olmadı. Şimdi ki hamileliğimde devlette ve epiduralsiz doğum yapmak istiyorum 2. Doğum olduğu İçin yırtık da olmayacağını söylüyorlar ama ben perine masajı da yapıcam son ayda. Bence devlet hastanelerinde kesi atmak istemiyorlar ilk doğum olsada belki yırtık olursa 1-2 dikiş olur ama onlar hiç önemli değil zaten ama özelde eğer epiduralsiz yaparsan küçük bir iğneyle hemen uyuşturup biraz kesiyorlar onuda anlamıyorsun.