Arkadaşlar ben gebeliğim boyunca şöyle düşündüm. Sezeryan ya da normal her türlü bi acı olacak sonuç olarak. Benim acı eşiğim o kadar düşük ki.. önce bunu kabullendim.. kendi kendime dedim ki elinden geleni yap. Allah ne olacağını yazdı zaten teslim ol. 4 gün önce doğum yaptım. Doğuma 8 cm açıklıkla gittim. Gece 1 de yatışım yapıldı. Sabah 7 de doğum yaptım.. sabaha kadar kasılmam oldu yalan değil. Ama hep dua ettim gelen ağrıyı nefesle pilates topuyla yeri geldi sıcak düşün altında, eşimin belime yaptığı masajla karşıladım. 9 cm açılmadan sonra olmadı artık açılma. Suni sancı verdiler söylemediler korkmayım diye ama hızlansın olsun istedim zaten artık. Perine masajı da yapmıştım ama açılmadığı için kesi de attılar içten de dıştan da. Çok şükür dikişlerim ağrımıyor tabi zar oturup kalkıyorum ama ağrı kesici bir tane içtim sadece dayanabileceğim bi acı. Sadece uyuşturmak için iğne yaptıkları yer ödem olmuş o acıyor.. doğum toz pembe değil kabul edelim ama hamile kaldıysak sonu bu 🙂 iyi düşünün iyi olsun sabredin zor ama Allah bize bu fıtratı vermiş yapabiliriz.. çok acı çektiğim anda hep günshlarıma kefaret olsun dedim.. Of demedim Allah dedim ❤️ Allah hepinizin yardımcısı olsun