Tuba78 2 kez lekelenmem oldu,coraspirin ve iğneyi birkaç gün kullanma dedi doktorum.Progestan ı 3 kez kullan dedi ve 1 kez proluton iğne vurul dedi.İğneyi olanlar süreç nasıl devam etti 15 haftalığım
Tugba_O Tuba78 progestani iki hafta kullandim ben ilk hafta kanama durmayinca iki gece hastanede yattim ve ikinci hafta progestan iğneyi her gün iki doz olarak vuruldum. Pruluton iğne progestana göre daha etkili onu da haftada bir olmak üzere iki kere vuruldum. Bunların yaninda sabah akşam da progestani hap olarak da kullanıyordum. 2 hafta sonunda iğneyi biraktirdi doktorum ama hapa devam ettim bi aya yakin
Tugba_O Tuba78 iğnelerini düzenli kullan ve ayni saatlerde vurulmaya çalış. Bizim ki biraz uzun ve acılı bi süreçti kullanırken farkedersin progestan yağlı bi iğne ve aşırı ağrı yapiyo ben onu bi de bi seferde iki doz vurulduğum için artik ağlayarak gidiyordum iğne olmaya hemsireler de vuracak yer bulamiyordu kalcam hep şişmişti ve morarmıştı. Ama atlattik çok şükür simdi 37+3 üz ve kızımızı kucağımiza almak için gün sayiyoruz.
Safiye12 Tuba78 Tuba78 canim benimde lekelenmem oldu 3 kere vuruldum haftada bir olmak şartıyla progestan fitil kullandım günde 3 kere şu an bisey yok Allahın izniyle
Yemre Prolıtonu ilk haftalardan beri kullanıyorum 12 . Haftamdan felan başladık. Şuan 35 haftalığız hala kullanıyorum haftada bir yarım vurduruyorum. Erken doğum olmasın diye verildi ama bana düşük tehdidi içinde veriliyormuş sanırım
Tuba78 Yemre Allah’ın izniyle iğne işe yarar da tutunur mu bebeğim.1düşük 1 dış gebelik yaşadım aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.Doktorum WC harici kalkma dedi
Salcali Haftafa bir pruloton vurguluyorum progestan da alttan kullanıyorum kanamadan dolayı verildi bana da
Dibeee Tuba78 benimde ilişkiden kaynaklı kanamaduvarı olmus ama kanama yok bugun 1 kere vuruldum 15 haftalıgım ve yat sadece wcye kalk dedi😥😥
Tuba78 Dibeee hiç ağrı vs hissetmedim ben acaba ilk vuruldum diye mi?oksapar daha çok canımı acıtıyor benim
Dibeee Tuba78 bilmiyorum ki yat dinlen gecccek dedi kasılma olmus kanama yok bende oyüzden insallah gecer kanama VS olan hep kullanıyor
Tuba78 Dibeee dikkat et sende bana da ilk baştan beri yasakladı doktorum.Sende dikkatli ol Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın amin
Yemre Tuba78 cnm bence kritikliğine göredir. Biz erken doğum riski olanlarda sürekli yatanlar var mesela dikiş atılan var ona göre haftada iki vurulanda var benim gibi yarım vurulanda. Seninki ama düşük riski için sanırım o risk geçince bıraktırırlar iğneyi
Dibeee Tuba78 yok bundan sonra yook zaten 1 tanede 1 bucuk yasında kızım var gecsin inşallah ta ayaklanma lazımm yatma lüksüm yok ama 15 gün mecburi yatcam kötülesmesin diye
Merve6475 Tuba78 13+6 ikizlere hamileyim tüp bebek 5. Haftadan beridir vuruluyorum 3 günde 1 haftada bire geçtik bende herhangi bi sıkıntı yapmadı ağrı sislik morluk vs kişiden kişiye degisiyo demekki