Zerrinmesut19 Deletedmom0990 ankaranın neresindesin bende Ankaradayım ama memleketime gidicem doğuma 😊
Cahidcahide Afsk yatarken nasıl yatıyorsunuz. Ben solumda tek rahat yatabiliyorum. Ama onda da yarım saat yatmış olsam sonra yoruluyorum, sağıma dönüyorum. Sağa dönünce sanki sağdaki bebeğin üstüne yatıyorum gibi oluyor
Afsk Cahidcahide valla bende kesinlikle ne saga ne sola yatamiyorum bebekler agirlastigi icin ne tarafa donsem buyuk bi agirlik oluyo ve agri oluyo o yuzden dik bisekilde sirt ustu yatabiliyorum baska carem yok
Cahidcahide Semaerdem canım nasıl hissediyorsun. Ben patlayacak bomba gibi hissediyorum. Doktor önümüzdeki 2 hafta içinde gelir bunlar diyoer. 2şer kilo olmuşlar ama sağımdan soluma dönerken Kasılma oluyor. Ve bazen sezeryan yerimin oralarda hareket edince çok acıyor
Semaerdem Cahidcahide bnmde öyle canım eğilip kalkamıyorum. Bir gün iyiysem diğer gün ya belim ağrıyor ya sancım oluyo ya midem yanıyor.
Enise52 Deletedmom0990 evet askeri personel merkezdeyim Allah'a dua ediyorum herşey iyi geçsin hemen ayağa kalkim sezeryan olursada annesi gelicek büyük ihtimalle Allah hepimizin yardımcısı olsun 🎀