Cigdemanne_01 Deletedmom0990 Bende kıbrısta yaşıyorum. 2 tane doktor değiştirdim şimdiki doktorumdan memnunum valla inşallah bozulmaz. Hastanem çok temiz ve hijyenik olduğu için burda doğum yapıcam ve annem ve kayınvalidem istanbuldan gelicekler 🥰
Afsk TwinsmomDA ben 36. Haftamdayım buyuk ihtimalle bi aksilik olmazsa doğum haftaya sanırım bügun kontrole gidicem Randevum var ilacda D vitamini Aspirin pregnacare diye bi vitamın bar onu ve Demir ilacı kullanıyorum siz neler kullanıyosunuz
Cahidcahide Afsk yatarken nasıl yatıyorsunuz. Ben solumda tek rahat yatabiliyorum. Ama onda da yarım saat yatmış olsam sonra yoruluyorum, sağıma dönüyorum. Sağa dönünce sanki sağdaki bebeğin üstüne yatıyorum gibi oluyor
Afsk TwinsmomDA Amin cümlemiz inşallah sağlıcakla alalım kucagımıza 🤲🏻Demir ilacınızda son aylarda verdi zaten demir eksikligi cıktıgı için
Enise52 Deletedmom0990 Hakkarideyim bende 37 haftamdayım tek başımayım kimse gelmicek Allah'ım yardımcım olsun çok üzülüyorum ama kimseye belli edemiyorum eşim annesini kıramadığı için bende annemi çok istiyordum ortak nokta kimse kırılmasın kimsede gelmesin oldu ama bide bana sorun nasıl zoruma gidiyor 😢🙄
Deletedmom0990 Enise52 askeri personel mı eşiniz hakkarinin neresi merkez galiba 🙄 bunun yarısı olur mu annen gelseymis ben annemi istedim yanıma o durumda ne kadar da olsa kaynana nasıl ugrasan işine yarayan yardımcı bir kişi yeter fazla gerek yok zaten bebise alışma süreci
TwinsmomDA Afsk Merhaba. Sana bisey sorcam bugün kontrolüm vardı doktor bi iğneden bahsetti 28. Haftada vurulmaya başlanacak dedi her gün sana da böyle bisey verdiler mi?
Enise52 Deletedmom0990 evet askeri personel merkezdeyim Allah'a dua ediyorum herşey iyi geçsin hemen ayağa kalkim sezeryan olursada annesi gelicek büyük ihtimalle Allah hepimizin yardımcısı olsun 🎀
Afsk TwinsmomDA Yok cnm bana oyle bi igne yapilmadi sadece grip olmamam icin igne yapildi bikere okadar neden yapacaklarini sorabildinmi
TwinsmomDA Afsk grip asisi tamam oldum da. Kasların kasilmamasi icin dediler bende sen geldin aklıma sorayım bi dedim.