Betka61 Merhaba adet düzensizliğim hiç olmamasına rağmen bu ay 3 gün geciktim 3. Günde kahverengi lekelenme oldu. İşk lekelenme sonrası aradan 3 saat geçmesine rağmen tekrar ufak bi lekelenme dışında bişey olmadı. Sizce hamilelikten şüphelenmelimiyim?
Sermec Betka61 yerleşme kanaması olabılır eger devamı gelmezse test yapsanız cıkar kan da verebilirsiniz
Betka61 Deletedmom0990 Test aldım şu an ama testi sabah yapmak daha doğru olur diye okumuştum bi yerde o yüzden sabahı bekliyim diye düşündüm
Deletedmom0990 Betka61 iyi bakım hadi hayırlısı benim ki de çok düzenlidir 2 gün geçti yaptım çıktı iki koyu kırmızı çizgi hadi darısı sana ❤️
Sermec Betka61 ben test yaptıgımda adete 4 gun vardı ve akşam 8 de yapmıştım ve cıkmıştı eger su an varsa cıkar zaten 🙂
Ecrinbzkrt Betka61 adetım 3gun gecmıstı 3.gunu öğleden sonra yaptım cok bet gozuktu cnm bebek oldugu surece yaptıgın saatın farkı yok hemen cıkar inş vardır☺️
Hapyannecik Bence şimdi yap ve paylas bizimle bende sabahi beklemedim yaptım cikiyo her türlü hadi hayırlısı mutlu haberi bekliyoruz 😊😂
Betka61 Ecrinbzkrt Selam test yaptım diğer çizgi biraz silik çıktı kontrol çizgisine göre sizce emin olmak için yeterlimi
Yesimyldrm Betka61 benimde ilk yaptigimda silik çıkmıştı kan testi yaptır pazartesi gidip sağlık ocaginda canım kesin sonuç alırsın
DiplomaliEvHanimi Kizlar hamile degilim yarin adet gunum sol gogsum ucu çatlamış kirmizi kabarciklar oluşmuş kocaman oldu cok acio dokunamiyom neden acaba 😞😞😞😞 veya ne iyi gelir