Yusufaras Deli gibi uykum var uyuyamiyorum ya tam uyuyacağım wc gidiyorum ya belim agriyor ya goguslerim agriyor yada disim 1 haftadır göz altlarım morardı artik sebebi ne dönemiyorum yatakta her yerim belim ve kalcam özellikle geceleri resmen kırılıyor 😣😣😣
123w123w Yusufaras yaa bende öyleyim 38+2 olduk hayirlisiyla gelselerdi ayak ağrısı yatınca çatı ağrısından kalkamiyorum dişlerim şişti
sbanuss Yusufaras günümüz sizinle aynı galiba tahmini doğum tarihim 26 Mart benim. Benim de aynı şikayetlerim var. ne zaman doğcaklar hayırlısıyla doğsunlar
GlahBilgiliPelit Yusufaras hamilesin cnmm ☺☺ Senin yine ileri evrede başlamış. 30. Haftamdayım saydığın tüm problemleri yasıyorum😔işin kötü tarafı şuan bi çaresi yok 😔 sabret kuzum az kalmış☺🙏🙏
Yusufaras Sds allah yardımcımız olsun bende öyle hergun bir yerim agriyor valla hayirlisi ile kucağımiza alsaydık
Yusufaras 123w123w al bendende ole valla diyorum acaba sorun bende pskolojik olarak mi ama hergun gerçekten dis bel çatal bacak agrisi yok migde yanması allahim bir nefeste kurtarıp kucağımiza alsak belkk yeniden doğmuş gibi oluruz
Yusufaras sbanuss valla tahmini ilk başta 28 demisti bana doktor sonra dediki dogum kanalina girmiş bebek baya asada nst sancim da cikiyor ama ben nisan suyum gelmediği icin alttan çatal muannesi olmadım istemedim bu hafta perşembe gidicem o zaman bakalim derse baktiricam ins açılma ne vardır da artik hayirlisi ile gelir
sbanuss Yusufaras ben de tedirgin olarak yaptırdım ama olumsuz bir şey olmadı açılma var mı çatının uygun olup olmadığını kontrol ediyor bence yaptır inşallah sağlıkla gelir 🙏👍 cinsiyeti ne
Yusufaras sbanuss bakalım perşembe olsun bakalim derse baktiricam artik geçen cunku nst sancim cok cıktı sonra annem falan keske batırsaydın bazıları sancılarını hissetmez belki acılman vardi ona gore bilgilenirdi dedi pisman oldum açıkçası Bizim cinsiyetimiz erkek canim senin ki ne 😊
Sedaaruya sbanuss 38+4 um .yarim randevum var. Bu hafta cati muayenesi yapicam demisti.dogumj tetikler mi yani simdi 😟
Miniminilina Arkadaşlar sabah uykudan uyanınca sanki bacaklarımda kan akımı durmuş gibi uyanıyorum.gangren olmuş gibi ayaklarım.niye dolaşım böyle bacaklarımda bilmiyorum.sizinde oluyor mu?
Yusufaras Miniminilina kac haftaliksin canim evet oluyor ama genelde kalcam kuyruk sokumum afedersin cok agriyor
Aysen Aynen Miniminilina aynen ellerim ayaklarım bacaklarım sabah kalkınca fena Benimde bizde 37+5deyiz. Allah yardım etsin hepimize 🙏 Bugün bel ve kasık ağrım çoğaldı yarın kontrol var bakalım ne olcak🙏
Yusufaras Aysen ay heyecanlandım senin yerine simdiden bende perşembe gidicem artik gelsin istiyorum ya cok merak ediyorum bir o kadarda korkuyorum 😊
Aysen Yusufaras evet cok değişik duygu karmaşası yaşıyor insan ☺Allah hepimize kolaylıklar versin korkutmasın darda bırakmasın inşallah