ayminaninannesi Elifbayrak aynen kardeşim gerçekten heves ediyoruz ama bir umut işte Rabbim.herkese nasip etsin insallah
ayminaninannesi MineUgur canım lütfen bana cvb yazarsan çok sevinirim bu değerler de hamile kalma şansım.varmi
Darkgod ayminaninannesi adetim gectikti gittim kan verdim 0. Çıktı tarllusal kulandim 17 gün sonra gene. Gelmeedi ve tekrar kan verdim 1800 kusuur çıktı ama adet sokturrucu içmiştim keseyi gördüm düşük yaptım ... Biraz ddaha beklemeni isterim .
ayminaninannesi Sxbmd kadın doğuma gittiğim gün baktı cnm yumurtalık kist felan yok rahimde iyi dedi kese de yokmuş direkt bir sürü ilacı verdi hiçbir şey demeden
nagolinda ayminaninannesi 2 gün sonra düzenli bir şekilde en az 2 kat artmalıydı. Hamilelik olsa bile düzenli artış olmadığı için sağlıklı gebelik demek zor. İki kere başıma geldiği için biliyorum. Muhakkak doktora git tekrardan. Olumsuz bir durum varsa en azından en başında çözmüş olur doktorun.
ayminaninannesi nagolinda cook teşekkür ederim peki gidicem inşallah trimester bu ne demek abla bana bu konu da da bilgi verirmisin
nagolinda ayminaninannesi trimester 9 aylık gebelik sürecinin 3 e bölünmüş şeklini ifade eder. 1-2-3 aylık gebelik 1. Trimester 4-5-6 aylık gebelik 2. Trimester 7-8-9 aylık gebelik 3. Trimester senin durumunun bu ifadeyle çok alakası yok. Aksatma başka doktora görün muhakkak.
Ecelif ayminaninannesi canım değerler için aynı hastanede tahlil verseydin daha iyi olurdu sağlık ocağında bazen küsürler yazmıyor değerlerinde Allah gönlüne göre versin ama belki geç döllenme olabilir biraz bekle ilaçları kullanma ve başka bir uzmana görün
Ecelif ayminaninannesi canım hamileliğin 3 ayrı dönemine verilen isim ama senin kağıdında referans aralığı yazıyordur 0_5 arası hamilelik yok 5ten sonrası hamilelik değerleri vardır
ayminaninannesi Ecelif 2.trimester 2800 - 176100 3. Trimester 2800 -14440 yaziyo sadece cnm bu ne demekki
Elifsntrk ayminaninannesi canım bence de kullanma verdiği ilaçlardan tarlusal olan adet getirici bir ilaç zaten varsayalım ki bebek var bu ilaçları kullandığın zaman zaten zarar görür. Bence bekle allah hakkında hayırlısını versin 🤲🏼🤲🏼