Merhaba kardeşlerim durumumu şöyle izah edeyim son adet günüm 28 adetinin gecikmesi 8.günündeyim henüz hala gelmiş degl kasik ağrı kramplar sürekli uyku ani yemek.yeme istegi aslında bebek konusun da acele etmiyorum ama adetim hiç bu kadar gecikmezdi ağrıdan duramadım adetimin 3.günü aile hekiminde kan aldırdım 1.0 cıktı idrar testi tabiki negatif çıktı adetimin 6.günü tekrar ağrıdan duramadigim için kadın doğuma gittim beta hcg kan verdim 1.20 cıktı muaeyene yumurtalıklarda kist yok rahim çok güzel dedi gebelik gzukmuuo kese felan yok dedi ama.doktorun konuşması hosum a gitmedi ilaç vercem kullan dedi mantar şöyle böyle hiçbir şey demedi özel hastanede oldu bu durum o kadar ilacı görünce ben şok yaşadım üstelik.bana böyle böyle enfeksiyon mantar şu bu var bile demedi ve bir sürü ilaç vermiş o kadar çok şaşırdım ki tarlusal 5 mg. gyno max xl 2 kutu . Fluzole 150 mg. dexiren 25 mg .( Ornitop500 ciprasid 750) bu arada arkadaşlar kafami karistan drumlardn biriside parantez içindeki iki ilaç antibiyotik ve iki farklı antibiyotik çok saçma deglmi Ayrı ayrı olması çok yeniyim bu konularda bilgim.yok kasım Ay i içerisinde yumurtlama dönemlerimi değerlendirdim 28 zinde adetim düzensiz ve az geldi stresdendir dedim aralık ayinda eşim uzman olduğu için zaten yoktu suan adet görmedim aralığın 28 zinden beri bekliyorum 8 gün gecikme bir ton ilaç var önümde kafam o kadar karışık ki geç döllenme olsa bile.bu kadar gecikirmi ben anlamış değilim lütfen büyüklerim kucuklerim .bana fikir verin sizden rica ediyorum uzun oldu biraz hakkınızı helal edin cvblarinizi bekliyorum kardeslerim😔