Ayss Elen kaç haftalıksın canım kafası yukardayken de nişan ve kanama olabiliyor yani öylemi ya ilk bebeğim hiç bişey bilmiyorum çok tedirginim benimkide dönmemiş 36+3 üz bizde kafası yukarda dedi doktor 38e kadar dönmezse alırız dedi telaş yaptım
Elen Ayss 40+2 oldum. Bas asagida ancak kanala girmemis .. inşikak suresini okuyup secde yapinca cocuk döner diye okumustum bi kac yerde..
EsraAykzdemir Alminamm ben 37. Haftamdayım. 1 hafta sonra sezaryen olucam ama ne bir korku ne de heyecan var🙈🤣 normalde de çok soğukkanlı bir insanım umarım asıl ameliyatta sakin kalabilirim
Alminamm Elen Ben 38. Haftadayım geçen hafta kanala qirmiş inşallah biran önce doğar zaman qeçmiyo artık yaaa 🙏🏻
Elen Alminamm kanala girmis ne güzel yakindir sizin dogumunuz. Adet agrisi gibi agrilarim var nişan gelmesiyle beraber agrilarim başladi acilmam yok Allahim takdiri bekliyorum sabirla🙆
Damlaveannesi Alminamm 40+0 olduk biz inan son günlerinde en ufak sancıda inşallah dogum sancısıdır biran önce dogururum diye dua ediceksin 😂😂
Alminamm Damlaveannesi ben şimdiden ediyorum yaaa 38+1 olduk 😊😊 sıkıldım artık ama bir yandanda korkuyorum karmaşık bişi 😊
Alminamm Elen ay inşallah sağ salim hayırlısıyla qelsin artık yaa... Beklemekten sıkıldım yoruldum zaman qeçmiyo artık yaa... inşallah sende sağ salim yavrunu alırsın kucağına haZneye qirmiş ama nişan düğün yok daha bizde 😃😃