akrky sağol canım. Pazar aksamı yatısım yapıldı 5 dk bir sancılarım var 8 bucuktan gece 12 ye kadar. Bebeğim biraz iriydi suyumda fazlaydı suni falan vermicez 2 3 günde sürse akısına bırakcaz dediler ama gece 12 den sonra sancılarım dk bir gelmeye basladı meğer zaten o gece hastahneye gelcekmişiz doğum gelmiş 😊 4 cm yakındo yatısım yapıldıgında sonra 4 oldu 7 oldu 8 oldu derken suyum patladı ve açılma hızlı ilerliyodu hemen toplanıp doğuma başadılar 3 bucukta da bebeğim doğdu 😊. Hastahneye gelince yatıs için doğum katına çıkardılar. Tek kişilik odalar burası senin sancı çekecegim ve doğum yapacagın odan dediler. Sancımı orda çektim doğumuda orda yaptım bebeğimide hemen alıp yanımdakş bebek yatagına koydular dikişlerimde orda atıldı 2 saat dinlendikten sonra normal odaya aldılar sabah. Tek kişilik odalar doluydu 2 kişilik odaya alındım aksama kadar orda kaldım yanımd akalcak eşimden başka kimsem yoktu aksam oda boşalınca hemşire sağolsun tek kişilik odaya aldı bizi dün gece eşimle beraber kaldık bu gece de burdayız kanım dişük biraz ayılıp bayılıyorum onun toparlanmasını bekliyolar. Doğum katındaki ekip çok güzeldi ilgileri konusmalrı falan ben memnun kaldım o süreçte 2 kere eşimi içeri aldılar her zamanda dısarı bilgi vermişler doğum yapıncada içeri bi yakın alıyolar bebeği ve seni giydirmek için dinlenirken bebeğe bez ve şapka takıp sarıyolar kontrollerini yapıyolar biraz ısınsın diye giydirmiyolarmıs besiklerin üstünce ısıtıcı vuruyor. Dikiş atarken uyusturuyolar hiç bişe hissetmiyosun. Artık dopum başlarken çok acı hissetmemem içinde agrı kesici tarzı hızlı bi ilaç taktılar hemen. Yatıs katıda güzel gayet ilgililer temizlik falanda güzel. Dopum olup geçtikten sonra herşey bitiyor zaten hangi hastahnedeymişsin kim doğurtmus gözüne gelmiyor bile 😊