Lindam EdaKnn42 şuan karnımın en alt kısmı beş dakkada bir tutuyor bırakıyor ama NST’de sancı hiç Yok olmuş muydu sizde de
Sema1994 Lindam ben de umudumu kesmeye basladmm bebegm kanala yerlesmis amaa hic gelcek gbi deil sanki 39+3 oldk doktorum carsamba gel bakalm son kez dedi snra ne olck blmiyrm
Sema1994 Aslhntugra inanki blmiurm sabit bi hafta yk cnm bnm bebegm sezeryanlkti dönmemişti 38 den snra döndü snrada kanala inms anlamadm yani😊
Cerenveysel Lindam bence bekle kuzum kendi sancinla dogur hic sezeryan olma ben ilk kizimda 43+3 gunluge kdar bekledim hic sezeryan dusunmedim bol bol yurudum
Lindam Arslande Betulyavuz Sema1994 Elifelif1 doğurdum kızlar normal Doğum Sancısını da çektim sezeryanı da 5cm açıklıkla Bebek kakasını yaptı diye acil sezeryana alındım. Bu sabah 6:45’te bebeğim sezeryanla dünyaya geldi çok şükür
mantik_0 Lindam yaa gözün aydın insallah bir avazda kurtulursun sancında başlar 🙏 Darısı da başıma inşallah,🙏🙏
Betulyavuz Mucize1 benimde nişanım az önce geldi . Siz ne yaptınız nişan geldikten sonra başka belirtiniz oldu mu beklemede misiniz hala
Betulyavuz Lindam canım Ya hayırlı olsun Allah evladını sağlıcakla büyütmeni nasip etsin . Sağ Salim bebeğine birşey olmadan kavuşmuşsn şükür şimdi iyimisinz
Hilalmhsn Lindam Gözünaydın canım Rabbim analı babalı büyütsün Rabbim size ve evladıniza uzun ömürler versin Cok geçmiş olsun ❤
Lindam Arslande Hilalmhsn Blackcloud Betulyavuz darısı başınıza inşallah allah hepinize sağlıklı bebişler nasiptesin biz hala bizim bebeğimiz olduğuna inanamıyoruz o kadar masum ki yenidoğanlar Hepimizin çocuğunu bağışlasın rabbim 🐣🥰🤗 İnsan çocuğunu rahat rahat kucağına alabilsin diye de olsa kendini zorlayıp çabuk toparlanmaya çalışıyor allah güç versin de iki güne kalkayım inşallah bende