Sedachoco Fatooo medicalpark Merve Cavıldak. Yola onunla başladık artık doğuma yaklaştık. Çok cana yakın kendimi çok rahat hissediyorum kontrollerde
Srnx Canım ben liman da zeynep banu gülere gidiyorum. Medical park da nagihan çok duydum medicana da bülent sürücü
KubrAli55 Bende Liv ' e gidiyorum canm Tolga Şişli Dr.um çok da ilgili sevecen memnunum yani tavsiye ederim
KubrAli55 Sermec ikisine de gittim gerçekten çok iyi drlar Erol hocanın o sakin rahatlatıcı tavrı çok iyiydi ♥️ ozgede hamile kaldım sonra Tolga ya geçtim 🙃
prensannesi_ Sermec cnm erol yazarı bilmem ama ben özge piri mantardan çok memnunum kadın çok sıcak kanlı çok güzel dinliyor cevap veriyor herseyi anlatıyor para tuzağıda değil hep tahlillerini burda yapma sağlık ocağında yada devlette yap gel diyo öyle para koparim diye sunuda yapalım bunuda yapalım demiyor
Sermec KubrAli55 aynen bende 26 haftaya kadar Erol beye gittim şimdi özge hanıma gecicem dogum da orda olacak inşallah ilk gebeliğim de özge hanıma gitmiştim ama düşük oldu maalesef sımdı 27+3 haftalık hamıleyım bakalım hayırlısı 🙂
KubrAli55 Srnx renkli veriyo ben hiç onda renkli ultrason a gitmedim ama duvarlarında yazıyordu renkli ultrason falan dye
Damlaustglu Hamilelik sürecim çok zor geçti ilk dönemlerde kanamalar,lekelenmeler,kese bozukluğu.. Fakat doktorumun ilgisi titizliği sayesinde çok şükür şuan çok iyi geçiyor bu sebeple Medicana Bülent Sürücü’yü kesinlikle tavsiye ederim
Fatooo Damlaustglu ultrason renkli mi biliyo musunuz birde Bülent sürücü Anadolu’nun Çiflik şubesinde değil miydi canım teşekkürler
MerveBay Bende liw de Seher sarıya gidiyorum ben memnun kaldım.İlgili Güler yüzlü ve rahat bir tavrı var.