Sabrszanne3535 Prenslerimmm 22+5 günlüğüz bulantilar ve istahsizlik tekrardan başladı😊tekmeler başladı dünyanın en güzel duygusuymus😍
Nur Prenslerimmm 28+5 olduk kabızlık geri geliyor panik sardı 🤦🏻♀️ Ve bir de maşAllah oğluşum çok hareketli çatlaklarım çok çok derin ve koyu kırmızı çıkmaya başladı 😔🐣
MerveErdalKam Nur canım bilmiyorum yapıyomusun ama kuru kayısıyı ılık suyla tüket kabızlıkda bence bire bire çok rahat edersin bence bende işe yarıyo
MerveErdalKam 22+2 yiz😍 en başından beri bitmeyen halsızlık ve rahim ağrılarımı saymazsak çok iyiyiz bence 🤭🤰🏻🍆
Nur MerveErdalKam canım ilk 4.-5. Ayda yaptım kurtulmustum 7. Ayın sonundayız ama geri gelsin istemiyorum çok çok kötü geçiyor bende 😔🤦🏻♀️
Nur Prenslerimmm keşke bende de öyle olsa ya ne denediysem fayda etmedi ve yırtıldığını anlıyorum içten içee 🤦🏻♀️
Tubidillak 30 haftalığız. İki oğluş yolda. karnımın sertleşmesi ve baskı yapmaları dışında pek bi sıkıntım yok
Aysnctl 30+6 olduk bizde oğluşumla. Sırt ve bel ağrılarım çok artti. Onun dışında zaman geçmesini beklioruzz 😊😊
Sedaakmak 28 olduk bizde bugün çok hareketli maşallah, bazen canım acıyo gerçekten. Ama o benim canım oğlum😂👼🏼🤰🏻