aydemirtas Miramom ek gıdaya geçene kadar hep dalan roxy le yıkadım ütüledim kaldırdım. Ek gıda da lekeler olunca sabun granüllerin hiç biri çıkarmıyor bebek deterjanlarıda o yüzden normal deterjan geçtim. İkinciyi bekliyorum şimdi onda da başta dalan roxy kullanıcam inşaAllah
tgbactn Miramom bende baby & me nin sıvı deterjanını kullanıyorum, çok gzel memnunum. İlk yıkadım dha lekeli kıyafet yıkamadım ama. Bende çok araştırdım alırken en son buna karar verdim. Yumuşatıcı kullanmıyorum.
ipekworld Miramom daha yıkamadım ben ama unibaby aldım 31 haftadayım inşallah Ocak sonu gibi yıkıcam . Kaç haftalıksın
OlgaArslan tugce67-67 küçük marketlerde olmaya bilir ama migros e bebek joker carrefoursa da var ben genelde e bebek veya migros tan alıyorum
Canan_olg Miramom Biz de yiğenimin kıyafetlerini ilk dalin bebe deterjanı ve yumuşatıcısı ile yıkadık sonra hacı şakir ve durunun granül sabununu kullandık bende bebeğime hacışakir kullanmayı düşünüyorum
-deniz- Tubis000 30 derecede 40 dk’lık programda yıkadım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım küçülme yıpranma vs
Kubuuu1 Turna20 batmaz sanırım bizimkinin içinde rahatsız edecek bir şey yok hem badi de giyecek onu düz giydirirsiniz bir de o tarz şeyleri tersinden yıkayın zarar gormwz ☺️
Lsbebisim Miramom Dalin Granül aldım e bebekten indirimdeydi diye ama henuz yıkamadım 25 haftalığız erken daha
Yeni_annee Dalan marka granül sabun tozu kullandım canım ekstra durulama yaptım bı de zeytinyağlı bir ilaç muhendisoglu sayfasının önerdiği bir marka