Miramom Günaydın hanımlar hazırlığa başlıycam bu hafta da bebeğin kıyafetlerini yıkamam lazım sabun tozu ile mi yıkadınız yoksa başka bir öneriniz var mı bekliyorum 🌺
Meralll59 Miramom araştırmalarım ve deneyimli annelerden edindiğim bilgiyle şahsen ,hacışakir granül bebek deterjanı ile yıkadım.yumuşatıcı kullanmadım ve ütüleyip kaldırdım canım.
Gamze0144 Miramom roxy toz ile yikadim bir ay olacak nerdeyse.erken doğum riskim var diye erkenden hazirlayip koydum kenariya.hâlâ misler gibi kokuyor.ilk cocugumda da ayni tozu kullanmistim.resmen bebekler gibi kokuyor.aklinda baska bisey yoksa tavsiye ederim bence bi denemelisin🤗☺️
Kubuuu1 Miramom sabun tozu ile yıkadım ve iki kez sıkma durulama yaptım 800 devirde ☺️ kız kıyafetlerinde incik boncuk oluyor ya zarar gelmesin dedim kuruyunca da utuledim mis gibi oldu deterjan kokusu kalsın istemedim rahatsız eder diye öyle de oldu
Kbrkrcm İntagramdan mühendisinoğlu nun önerdiklerine bakabilirsin ben dalan roxy kullandım ama sıvı olan bi dererjana geçmeyi düşünüyorum
Miramom Kbrkrcm sabun tozu sanırım buda aynen ilk bebeklerimde bende bunu kullanmıştım öyle hatrlıyorum
Askayaz Ariel bebek sıvı deterjaniyla yıkadım garnüller makinada kolay erimiyormus makinayi bozuyormuş öyle duymustum
-deniz- Tubis000 30 derecede 40 dk’lık programda yıkadım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım küçülme yıpranma vs
Turna20 Kubuuu1 ya bendede incili boncuklu hastane çıkışı var annem almış ta. İçine astar koymamışlar batmaz mı bebeğe acaba? Çekiniyorum kullanmaya
fmaside Miramom ben siveno ‘nun bebek çamaşır deterjanını aldım internetten . Onunla yıkadım. Beğendim de .
Kubuuu1 Turna20 batmaz sanırım bizimkinin içinde rahatsız edecek bir şey yok hem badi de giyecek onu düz giydirirsiniz bir de o tarz şeyleri tersinden yıkayın zarar gormwz ☺️
snil Ben duru granülle kısa programda 30 derecede yıkadım yumuşatıcı kullanmadım, kalıntı kalmadı ama yine de durulama yaptım mis gibi oldular 🙂
Fatma24 Miramom rendelenmiş kalıp sabun var paketlerde satılıyor ondan aldım dalan dı galiba markası birde roxy var yeni doğan cildi hassas olduğu için bunlar güzel oluyor çamaşırlar da birde yıkama torbası kullan çorapları eldivenleri makinenin arasına girmesin
corekotuveannesi Miramom dalin in lavanta granul sabunuyla yıkadım kokusu ve bıraktığı yumuşaklık etkisi çok hoşuma gitti tavsiye ederim