Suyunuz gelmeden önce
gelicegine dair bi belirti oluyor mu ?
Oglum şuan o kadar çok baskı yapıyor ki sanki afedersiniz tam rahmin ağzında her an birşey olacakmış gibi yani bi su patlacakmış gibi
Ağrı’da yapıyor
Suyun gelmesi
Yenianneeee61 kasılma mı acaba tuvaletin gelmiş gibi hissediyormusun yoksa tamamen hareketlerinden kaynaklımı
Nuraslanklc tuvaletim gelmiş gibide oluyor
çocuk hareketide oluyor
ama afedersiniz en ufak bi iğne soksam hemen orda su patlıcanmış gibi
Yenianneeee61 karnında sertleşme ile beraber aşağı bi baskı hissediyorsan sancı olabilir ama kaç dk aralıklarla oluyor bu sürekli olan gelip gitmeyen birşeymi yoksa
Bende hiçbir belirti olmamıştı.gece yine böyle forumda takılırken ılık ılık altına yapıyormuş gibi bi his oldu☺️Zaten o anda anladım suyumun geldiğini.🤰🏻💦Tuvalete bi gittim sanki 2-3 bardak suyu geceliğime dökmüş gibi olmuştu.
Suan 39 haftaligiz bende'de surekli baski var surekli lavaboya gitmeliyim belim ve sag kasigmda agri var
Nurcannnur bende 39+2 iyim dün akşam beri sağa donsem baskı sola donsem baski. Ama ağrım varmı yokmu karae veremiyorum . Onu geçtim bebekler doğduğundan uyurken karindannhizli hızlı nefes alma hareketo yapar ya karnımda ara ara öyle titreşimler alıyorum gözle de görülüyor. İlk kızımda suyum gelmişti bunda hastaneye gecmelimiyim biraz daha beklemelimiyim karar veremiyorum
Yenianneeee61 benim ilk bebeğimde suyum gelerek hastaneye gittim sıfır sancı sıfır ağrı sıfır kasılma bende hiçbir belirti yoktu hatta mutfakta kahve yapıyordum birdenbire aktı 🤭 kişiden kişiye değişir mi bilmem ma bende sıfır etki oldu.
Zeyzeyyy işte benimde aynı öyle oluyor ama nedir anlamadım işte
Nuraslanklc oda oluyor karnım sertleşip aşa itiyor kendini
ama suyum gelmedi hala yani yoğun akıntım oluyor
belkide su sızdırıyor ben anlamıyorum
yani ilk gebelik hiç birşey anlamıyoruz ya 😞
Zeyzeyyy insan karar veremiyor agriya bazen agridan hastaneye gidip eve geri gondermeleri zaten bir eziyet bence bekleyin agrilariniz cok olursa oyle gidin
Nurcannnur ve dün öğlen doğum yaptım 🥰kavuştuk çok şükür darısı başınıza
Yenianneeee61 yok cnm drek pat diye geliyor anlamiorsn bile 😂😂 bunda da suyum gelmedi hala gelse diye bekliorm 😂
Sema12 hiç belirti olmadı Mı ya 🤣
iyice sıkıldım doğmuyor ya
Zeyzeyyy masaAllah canim gozun aydin Allah anali babali buyutsun ❤
Nurcannnur darısı senin başına inşallah saglikla sihhatle kavuşun
Yenianneeee61 yok cnm nstd sancm 1 cm de acikligm wardi hastaneye yattm 6da7ydi pat diye bi anda suyum geldi 😂😂
Sema12 ben şimdi hastaneden geldim hiç bir belirti yok ya 😞
Yenianneeee61 Ciddenmi yine mi🤦♀️ Çatı muayenesi oldun mu nstde bişey çıkmadı mı