Yenianneeee61 Suyunuz gelmeden önce gelicegine dair bi belirti oluyor mu ? Oglum şuan o kadar çok baskı yapıyor ki sanki afedersiniz tam rahmin ağzında her an birşey olacakmış gibi yani bi su patlacakmış gibi Ağrı’da yapıyor
Nuraslanklc Yenianneeee61 kasılma mı acaba tuvaletin gelmiş gibi hissediyormusun yoksa tamamen hareketlerinden kaynaklımı
Ysmngknysmn Yenianneeee61 benim ilk bebeğimde suyum gelerek hastaneye gittim sıfır sancı sıfır ağrı sıfır kasılma bende hiçbir belirti yoktu hatta mutfakta kahve yapıyordum birdenbire aktı 🤭 kişiden kişiye değişir mi bilmem ma bende sıfır etki oldu.
Sema12 Yenianneeee61 yok cnm drek pat diye geliyor anlamiorsn bile 😂😂 bunda da suyum gelmedi hala gelse diye bekliorm 😂
Yenianneeee61 Nuraslanklc tuvaletim gelmiş gibide oluyor çocuk hareketide oluyor ama afedersiniz en ufak bi iğne soksam hemen orda su patlıcanmış gibi
Nuraslanklc Yenianneeee61 karnında sertleşme ile beraber aşağı bi baskı hissediyorsan sancı olabilir ama kaç dk aralıklarla oluyor bu sürekli olan gelip gitmeyen birşeymi yoksa
Yenianneeee61 Nuraslanklc oda oluyor karnım sertleşip aşa itiyor kendini ama suyum gelmedi hala yani yoğun akıntım oluyor belkide su sızdırıyor ben anlamıyorum yani ilk gebelik hiç birşey anlamıyoruz ya 😞
abcd1234 Bende hiçbir belirti olmamıştı.gece yine böyle forumda takılırken ılık ılık altına yapıyormuş gibi bi his oldu☺️Zaten o anda anladım suyumun geldiğini.🤰🏻💦Tuvalete bi gittim sanki 2-3 bardak suyu geceliğime dökmüş gibi olmuştu.
Nurcannnur Suan 39 haftaligiz bende'de surekli baski var surekli lavaboya gitmeliyim belim ve sag kasigmda agri var
Zeyzeyyy Nurcannnur bende 39+2 iyim dün akşam beri sağa donsem baskı sola donsem baski. Ama ağrım varmı yokmu karae veremiyorum . Onu geçtim bebekler doğduğundan uyurken karindannhizli hızlı nefes alma hareketo yapar ya karnımda ara ara öyle titreşimler alıyorum gözle de görülüyor. İlk kızımda suyum gelmişti bunda hastaneye gecmelimiyim biraz daha beklemelimiyim karar veremiyorum
Nurcannnur Zeyzeyyy insan karar veremiyor agriya bazen agridan hastaneye gidip eve geri gondermeleri zaten bir eziyet bence bekleyin agrilariniz cok olursa oyle gidin
Ayse00 Yenianneeee61 benim de çok yoğun akıntım oluyor hatta iç çamaşırım ıslanıp duruyor Bugün doktor kontrolüm vardı doktoruma sordum Öyle sıvılı akıntı geldiğinde Bi acile gel Baksınlar suyun mu sızıyor dedi öyle durumda yatış yapıyoruz dedi sana da fikir olsun 😊
Sema12 Yenianneeee61 yok cnm nstd sancm 1 cm de acikligm wardi hastaneye yattm 6da7ydi pat diye bi anda suyum geldi 😂😂
Sema12 Yenianneeee61 ayhh bend carsamba gtcem asiri mrk ediorm sancim cikcak mi diyee INSALLAAAHHH cikaar ya 🙄🙄🤲🤲
Yenianneeee61 Deletedmom6 nst hiç sancı çıkmadı çatı muaneside yapmadı ve bugün yine kahverengi leke geldi doktor nişan çocuk baskı yaptığı için olur öyle dedi