Ozlemkkk Bende ne mide bulantisi ne kusma hicbir sey yok 9+6 oldum bi tek bel agrisi uyku oluyor arada
tugba_2365 Ozlemkkk bu benim, kimseye de demiyorum bu kadar diye. etrafımdaki hamilelerin hepsi kırılıyor bulantidan
Duyguu- Ben tam 9 haftalık, bende aşırı mide bulantısı vardıı bu günlerde hafif azaldı diyebilirim ama tam olarak geçmiş değil ✋🏼
[silindi] Benim son bir haftadır hiç bir hamilelik belirtim kalmadı diyebilirim sadece biraz belim ağrıyor o kadar mide bulantılarım falan 8. Haftanın başında geçmişti
Deletedmom138 Gazel0606 9+5 im aşşşırı çişim geliyor ve geceleri mide bulantısından uyuyamıyorum. gündüzleri yataktan kalkmadan bi bulantı hapı atıyorum öyle kahvaltı yapıyorum ve afedersin evin herşeyi leş kokuyor gibi geliyor wc kokuyor sanki ama öyle kokmuyo diyor herkes. yani fenayım fena 🙄😂😂
Gazel0606 Deletedmom138 ayy bndede aynısı oluyor arada vajinam falanda rahmimde sızlıyor sizde oluyor mu
Gazel0606 Deletedmom138 bebek büyüdnden dolayı rahim büyüdgnden diolarkorkuom işte uzanıyorum sürekli fazla ayakta duramıom
Semraaaaa Bende 7+3 haftalığım 5 haftadan itibaren sabh bulantılarım basladı aşırı değil ama genelde yediğimi çıkartıyorum bunada şükür tabii.
Saadet43 Merhaba bende 9+5 hamileyim miğde bulantım çok oluyor ve b12 kullanıyorum yan etkileri vücudumda hemen belli etti bu durumu yaşayan varmı acaba ?
Emine1002 Gazel0606 gebelikte akinti artar canim saglik ocagindaki ebeler söylemedi mi bana o söylemişti surekli ic camasirini degistir enfeksiyon kaparsin düşük riski yasarsin dedi
Tortilla Benımde cok mıde bulantı ve kusmam vardı azaldı 9.ncu haftada. Sımdıde asırı uyku halsızlık var bıde arada bel agrısı
Semraaaaa Gazel0606 benm de normalde beyaz geliyor ama bu gün ilk defa sarımsı akıntı gelmiş bi damla birdahada gelmedi anlamadım .
Yasemin_58 Semramasal aynı durum bende de var. Bulantı durmaksızın devam ediyor 12 haftalık olduk 2 gündür hafifledi gibi. Umarım geçer çok zor