Rumis Zerrinmesut19 Bana da garip geliyor alışamadım o isimlere birtürlü ama Hüma Asel Sare İpek bunlar çok hoş gerçekten 😍
Aysngnsylu cemile_usluerce oğlumun adı Buğra şimdi kızım olucak Allah nasip ederse Lara koyucaz bizde Buğra&Lara
Gozde01 cemile_usluerce yeni bir dizi başladı ilk orda duydum ben ve çok beğendim NARE doğumdan önce duysam düşünebilirdim nazın yerine😻
Ozlmslm cemile_usluerce eşime kabul ettiremiyorum meva ismini araştırın isterseniz ben çok beğeniyorum😍
720berra- Bir tanıdığım Banu Bilge koydu ilk defa bi isim bu kadar hoşuma gitmişti zamane isimleri gibi farklı da değil kulağa hoş geliyor ve söylemesi çok hoş
Erenveannesi AysenurSarenur canım ennur denilen Nur. Ordaki en başa getirilen elif belirtme sıfatıdır. El-Malik El-Kuddüs El-Ğafur Es-Samed En-Nur En-Nafi gibi. Bu yüzden Ennur şeklinde olduğunda hocalar caiz olmaz diyor çünkü arapçadaki o başta bulunan Elif Allah’ı kastediyor. Ama sadece Nur koymada bir sakınca yok sadece biraz ağır gelebilir. Benim de ismim Nur hastalık çok geçirdim bu yüzden ismimin başına bir isim daha eklettim sonra hastalıklarım kesildi 😊 Allah çocuklarımıza sağlık sıhhat versin inşallah 😊
ems1 Cinsiyeti ilk öğrendiğimizde karar verdik biz eşimle , “Polen” düşündük ismini Allah kısmet ederse ,tostiğimiz 34 haftalık oldu 🎈🎈
Ebru25_badesuu cemile_usluerce cnm ben de badesu koymak istiyordum ama son anda kararum degisti ela koymaya karar verdim bnce bade ve ya badesu da güzel anlamlarida guzel ama ben daha cok masal koymayi istiyordum ama akrabalarimizdan biri cocugunun ismini masal koymus bnce masal ismide cok guzel öykü de var defne yine ayni sekilde