Guul Tekinnn gozun aydin canim allah kucagina almayi nasip etsin 🙏 peki hicmi belirtin olmadi suphelencegin?
Neslyyy Tekinnn allah sağlıklı sıhhatlı sana anne olmayı tattırsın ve bu duyguyu yaşamak isteyen herkese.
Tekinnn Guul olmaz mı oldu ama kendimi susturdum psikolojiktir hayır dedim kasıklarım çok battı. Gögüğlerime el değişmiyordu son 1 haftadır başka şeyler de oldu ama hayır diye susturdum kendimi
Tekinnn Guul inşallah kuzum en çok ben anlarım çocuğu olmayan anne olamayan kişileri. Oyuzden herkese bol bol dua Edeceğim söz 😍
Alismomi Tekinnn canımm buralarda görüyordum seni arada bakıyordum da çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin. Bizlere dua etmeyi unutma ben de iki yıldır bekliyorum bebişimi ❤️
Tekinnn Alismomi ben de 2 yıl olmustı hatta Ağustos’ta 3 yıl olacaktı ümidi kestiğim an oldu allahım isteyen herkese nasip etsin canım
Tekinnn civcivim_ canım adet düzensizliklerim var benim adete göre 7 haftalık değere göre 5 haftalık keseyi gördük bebeği daha göremedik doktor en geç 10 gün içinde belli olur dedi