berfnkya Kızlar mide bulantım ve kusmalarım haricinde saçma sapan şeylere midem bulanır oldu en basitinden lavobo deliği yada yıkanmış çamaşır ,idrar sesi , ne zaman hamburger aklıma gelse istifra ediyorum böyle tuhaf şeyler de sizde de oluyor mu
Sldmrt berfnkya valla kendimi gördüm :) ilk bulantımın başladığı dönem 6.haftaydı ve dediğin herşeye miğdem bulanırdı. Şimdi 13 haftalığız çok daha hafifledi. Koku hassasiyetim gitti çok şükür büyük oranda
mihrinazsumbul berfnkya bnmde hala ne zaman aklıma döner gelse kusasım geliyo yazarken bile midem bulandu 😓😀 afişini görsem sanki ağzımda hissediyorum kendimi sıkmasam görüntüsü beni kusturur
Selcannaz berfnkya ben20. Haftam ama hala aynıııı temiz çamasırları asamıyorum hele kuruduktan sonra daha beter oluyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
s_koc berfnkya ben de kendimi gördüm ilk 3 ayda benim de böyleydi çok komik bir durum ve kimseyi de inandıramıyorsunuz😅 ben de ıslak çamaşır, evimdeki koltuk, duş alındıktan sonra su kokan banyo bunları gördükçe midem bulanıyordu bir de aşureyi düşününce midem bulanıyordu. Sonra bir anda kesiliyor bu durum😊
Umut200120 berfnkya insan vücudunun 3 senede ürettiği hormonu bir günde ürettiğimiz için olabilir bence aklıma başka mantıklı bir şey gelmiyor 😊😊
elifalperr Selcannaz ayy temiz çamaşır kokusuna benim de midem çok bulanıyo kendimi tek sanıyordum mis gibi deterjan yumuşatıcı kokan kıyafetlerimi giyince midem bulanıyo 🙈☹️☹️
ozgeya berfnkya Mavi ve yeşil renginden,tvde çıkan bazı reklamlardan,radyoda çıkan bazı şarkılardan,desenli kıyafetlerden,kırlentlerden vs vs hep midem bulanmıştı.Çok kötü bir dönemdi😅
Iimran berfnkya 6 ay kustum hemde günde kaç kere mutfağın önünden geçemedim 😔😔 aman aman o günleri hatırladıkça kötü oluyorum
Hasibeee Benim de su bardağından midem bulanıyor suyu ancak şişeyle içebiliyorum☺️ Su bardağını gördüğüm anda bile aklım çıkıyor
NisaMomy berfnkya ben 🤣 eşimin ten kokusundan bile midem bulanırdı 18 haftalık oldum adamı anca öpmeye başladım gerisini sen düşün artık🤣
duygusm berfnkya Evet, sofrada kesilmiş domates görüp kustuğum olmuştu 😄 üzüm görünce midem bulanmıştı. Parfümden, insandan, yemek dökmekten... Çok farklı bir bulantı bu, yaşamayan anlamaz.
[silindi] en garibi belkide benim koltuklardan çiğ et kokusu geliyordu buram buram salonda oturamiyordum 🙊🤢🤢😄😄😄