Merhaba arkadaşlarım ben 35 bebeğim 36. Hafta içinde. Bu gün nst ye girdim ve sancım çıktı. Doktor bu sancı doğum sancısı başlangıcı sıklaşınca doğum başlar dedi. Günde 2 kes magnezyum al 2 gün sonra da hazırlıklı gel sancın böyle çıkarsa sezaryana alacağım dedi. Bu arada bu zamana kadar bebeğin eşi aşağıda idi ve çok defalarca kanama nedeni ile hastanelerde yattım kendime gelemedim günlerce. Özelde doktoruma normal olabilir mi dedim ben yapamam asla doğumda kanaman başlar bi durum olur bence riskli bi durum ben normal yaptıramam normal istiyorsan risk alan Zeynep Kamil var oraya git dedi. Zeynep Kamil dem zaten benim takibim vardı aynı zamanda orası ile görüştüm normal olur deneriz dedi. Özeldeyim doktorum da evet zorlarlar belki yaparsın istersen git ama risk almak istemiyorum diyorsan bana gel sezeryan yapalım dedi. Eşim sanki 120 çocuk doğurmuş gibi normal doğum diye tutturdu. Bi de riskli gebeyim diye devlet hastanesini mantıklı buluyor tüm imkanlar var ekip ve doktorlar sonuçta bir sürü hasta görüyor acemi değil diye. Kararsız kaldım ve pazar güne kadar karar vermem lazım. Siz olsanız nasıl bi karar verirdiniz. Bu arada Zeynep Kamil bana normal dedi ama 5 dk ilerisinde farklı bi hastane var yine devlet bakar bakmaz sen sezeryan olmalısın dedi. Doktorların yorum farkından kaynaklı sanırım.