Naciyemert Miniminilina ben en cok yüz ustu yatmayi özledim ama oda hi sure imkânsiz olacak sanirim sezeryandan dolayi😏😏
MrTGcE Serenarslan ay sorma 35+2 olucaz bugün sürekli lavabodayım bende bi ilk aylar çıkmazdım lavabodan bide şimdi bu son aylar
Reallove Aliyahyaannesi benimde ayni durumda baş asagida ama hiç fazla Tuvalete çıkmiyorumben su icmiyorum sanırım onunla alakalı
Serenarslan uzumveannesi bende bonevit kullanıyorum inan cok memnunum ayrıca sade soda iç seversen benım gunde kac tane içtiğim belli deil 🙂
merination Kaburgamı kızımın sürekli itmesi tekmelemesi dışında gece tuvalete kalkma başka bir şey yok çok şükür ama biraz daha büyürse kaburgamı kıracak sanırım 😑32+3 te 2200 Gr di kontrolum pazartesi bakalım
Sempatik Serenarslan bende 35haftaligim suan cok sık idrara cikiyorum ve nefes almakta zorlaniyorum çünkü oglusum tepelerde geziyo allah nasip ederse nisanin sonu sezeryanla yatis olucak 🤗🤗
Serenarslan Bu aralar vajinada cok agrım var yattımmı kalkarken mesela sizce neden doktoruma soramadım bilen varsa yardımcı olur mu