TubaKara Serenarslan sizi bir cihaza bağlayıp bebeğin kalp atımları ve sizin ağrıınız varmı o ölçülüyo bende sadece bir kez girdim
Emos2424 34+3 oldum surekli tualete gitmekten bıktım agliyorum nerdeyse uyku diye birsey kalmadi son 3 gundur 4 den once yatamiyorum sabahda erkenden uyaniyorum bel agrilarim basladi nefes alirken zorlaniyorum saglikli dogsada artik
Miniminilina 34+2 tuvalete 2 defa uyanıyorum gece.bazen uyanıyorum karnım yamulmuş.bir tarafa yıgılıyor.yatakta dönmek artık çok zor.ilerleyen zamanlarda napıcaz bilmiyorum.
BurcuYavuzSeymen Kızlar 35+1 günlük hamileyim ama karın çevresi 32 33 haftalık ve bebeğimin kilosu 2,167 gram kilo alması için ne yemeliyim haftaya Doğuma alabilirim dedi doktor
Cgdmylmz09 BurcuYavuzSeymen muz kaşar peyniri ve süt . Hızlı kilo aldırıyor benimde öyleydi. Düzelme başladı simdilik
Burcu535 @TubaKara bende bacak ağrısı bende var sanıyordum sadece. Bende 35+1 oldum. Hiç kalkamıyorum yattığım yerden. Kalkınca adım atamıyorum kalçada çok ağrı oluyor ve arada adet sancısı gibi sancıları oluyor. Özel bölgemde de aşırı bir ağrı var. Erken doğum olur diye korkuyorum yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktor?
Tolsel Burcu535 bende 35+3 üm karnım adet olacakmışım gibi ağrıyor diye nst ye girdim biraz sancı çıktı yat dedi bana
Burcu535 @BurcuYavuzSeymen günde 2-3 muz ye sütü çok için 2-3 bardak. Bide kaşar peyniri onu da alırken kalorisi en yüksek olanı alın ve pekmez çok için. Bana doktorumun söylediği bunlar ve çok şükür iyi bebeğimin kilosu. Ama muz ve pekmez kesinlikle ye. Ben muz sevmez yiyemezdim muzlu ballı süt yapıp içtim sürekli