Ecooo Ben salı günü kan testi yaptırdım 5757,8 çıktı yarın doktora gidicem inşallah kese görünür uygulamaya göre 5+3
Merrve06 mrv39 senin hcg kaç ☺️ gözükür inşallah. Benim de pazartesi kontrolüm var inşallah benim de gözükür ☺️😍
nimet_52 Merrve06 büyük ihtimal pazartesi görünür canım gec döllenme olmuştur ondandır bazen ultrason da fark ediyor ilk gebeliğimde Bi hastane de kese görünmüştü diğerinde görünmemişti birazcık idrara sıkışık git kontrole
Belinay_AliEge Merrve06 canım benimde son adet tarihim 17 kasım şuan 6+6 olduk . 10 gün önce kesemizi gördük içinde minik mercimegimizi de gördük bu hafta ici de inşallah kalbini duymaya gidicez Rabbbim nasip ederse 🤲🏻
Cilliprenses Merrve06 hiç adete göre hesaplama canım benimde 18kasımdı ama gebeliğim ona göre gitmiyo 2hafta geriden gidiyo hesapta doktor baksın en doğru cevabı o verir sana ☺️
mrv39 Merrve06 ben pazartesi baktirdim 730 civariydi canim bugun gittik keseyi gorduk 2 hafta sonra tekrar gidicez bebek daha canlanmamis cok normal erken cunku daha dedi
Merrve06 Ben en son kan tahlili pazartesi yaptırdığım da 1548 di. Sanırım benim de baya yükselmiştir ve inşallah gözükür pazartesi 😍🤲🏻
Siibeell Merrve06 içini rahat tut okuduguma göre son adet tarihine göre aramızda 5 gün felan var benimde 13 kasım son adet tarihim o tarihe göre 7 haftalık yazıyo programlarda ama benim doktorun adet tarihini saymıyorum ben 6 haftalıksın dedi dedigim gibi içini rahat tut belki geç döllenme olmuş olabilir :)
Zeynoo21 Siibeell canım zaten adetken hamıle kalma ıhtımalımız hiç yok ve doktor o yuzden bir hafta sayma dıyor 😊 yanı mesela ben uygulamaya göre 9 haftalıgım ama ultrasona göre 8 haftalıgım cok şükür yanı demem o ki 1 hafta gerı dıye korkmayın gayet normal cunku adetken yumurtlama vs ılıskıye gırılme ıhtımalı yok o yuzden olmaz yanı🥰
Merrve06 nimet_52 evet büyük ihtimalle olabilir. Bakalım inşallah pazartesi güzel haberler ile gelirim size. Sizler den de iyi haberler bekliyorum ☺️🤲🏻
Gulsahim 6+3 haftalık 💕 mide bulantısı çok oluyor özellikle gün içi ve akşamları napalım canı sağolsun 🤗
Merrve06 Gulsahim benim de mide bulantısı ve sol kasık ağrısı oluyor. 9 ayı sağlık ile tamamlar kucağımıza alırız inşallah 🤲🏻
ayzaigze Merrve06 hayırlı olsun, benimde sol kasık ve bel ağrım çok oluyor, 5 haftalığız bizde ama kasık ağrısı normalmi? Doktorum normal değil dedi korkuyorum
betul-123 Merrve06 dün doktora gittim keseyi gördük ama başka bişey demedi doktorum bugun de sağlık ocağına gittim karnımın ağrıması normalmi diye sordum ilk üç ay normal dediler ama ben korkuyorum
civcivimmm 5+4 ten merhabaa 🥰 salı keseyi gördüm 5800dü beta ama tabi bebek yoktu henüz oluşmamışş çarşambaa kanamam oldu çok korkuttu benii minik yaramaz ama şuan iyiyiz çok şükür inşallahh hepimizz sağlıkla alalım kucağımıza 😍