edaaedaa33 Aynen 1.5 haftayı felan bulur 🙂
İkili test yaptıranlar bakabilirler mi
MrvTp92 cok dogru dedn kuzum ya bnm de korktgm nokta bu ama diger turlude hıc olmuck fytlar ıstylr bakalm nasıl oluck inş bi sorunla karsılasmam
- Düzenlendi
Bende devlette randevu almıştım ama doktorun başka bı işi çıkmış o gün için randevumuzu iptal ettiler bende bı daha randevu almadım oraya özelde yaptım 100 liraya canm bı haftada cikmisti
edaaedaa33
Zeynep kamilde kadın doğum bölümüne bulanabiliyor ama diğer devlet hastaneleri için bir şey diyemiyorum.
Beyzz_1990 dogrudur cnm bnde yer bulamzsam ozel de yaptrırım mecbr artk napalm
Ben özel de yaptırdım ultrasonu o an kanı ise 2 gün sonra aldım canım
edaaedaa33 özelde yaptırdım 3 günde çıkmış sonuç eşim görevde onun gelmesini bekliyorum sonucu almak için ama internetten baktım çıkmış
edaaedaa33 ooo çok demişler canım aynen devlette yaptır ☺️
edaaedaa33 ben özel hastenede yaptırdım 15 günde çıktı benımkı 💁🏻♀️
edaaedaa33 ben devlette yaptırdım mecburen 11 de yaptırmıştım 16 oldu hala sonuç yok büyük ihtimal bir sorun oluştu sonuclar yok özelde 3 lü taramamı yaptırdım Erzurum da yaşıyorum 120 TL ödedim
edaaedaa33 kan ve idrar testi alıyorlar 125 tl weermıştıkk
edaaedaa33 10 günde aldım ben devlette 🌼
edaaedaa33 rica ederim ilgilenen doktor gayet saglıklı birşeyi yok dedi bana 🙏🏻 Kimisi daha farklı konuşuyor devlette kim ne derse desin takma kafana . Ben zaten özele de gidiyorum sonuçlar çıksın özele gidicem. Ben seçenek olarak 2 doktora gidiyorum biri devlette biri özelde . Devlette gittiğim doktor testelerimi Bakırköy de yaptıramamı istedi . Zaten özelde çok pahalı bazı testler
Özelde yaptırdım geçen hafta 210₺ ödeme yaptım +110 ₺ muayene ücreti. Toplam 320₺ ye denk geldi ama bayaa detaylıca baktı inceledi hatta cinsiyetini bile söyledi ☺️
Cuma yaptirdim pazartesi çıktı
edaaedaa33 İzmir canım Su hospital hastanesi ☺️
edaaedaa33 amin canım sağlıkla gelsinler 😊